Детски зимни обувки

Детски ботуши до глезена с велкро

Детски зимни ботуши до глезена CORTINA в тъмно синьо със закопчаване с велкро и мембрана TEX. Обувките с мембрана TEX поддържат оптимална среда за краката дори при лоши метеорологични условия. Функционалният мембранен слой е разположен под горната част и намалява проникването на вода във вътрешността на обувката.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Детски aпрески Big Star с принт

Детските aпрески Big Star привличат погледите с атрактивния си дизайн. Снегоходките с принт на звезди ще спечелят вниманието на всеки каприз.

Цена към момента на прегледа: 72,24 лв

Детски зимни ботуши Bugga с водоустойчива мембрана

Момчешки зимни ботуши Bugga в черно-синя цветова гама.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Изолирани високи ботуши за момчета с велкро

Избирате ли детски обувки за зимата? Трябва ли да купите качествени обувки за момчета, подходящи за града и планината? Тогава ще оцените този модел. Те ще запазят краката на детето ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 74,99 лв

Детски ботуши Nelli Blu от еко кожа

Детските зимни ботуши Nelli Blu в син цвят са изработени от висококачествени материали. Тя е от еко кожа. Те са с цип от вътрешната страна.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Розови детски изолирани aпрески Kesi

Избирате ли детски обувки за зимата? Искате ли практични детски снегоходки, подходящи за града и планината? Искате ли да подарите качествени зимни обувки на своята внучка или племенница? Тогава този чифт ще ви допадне и ще привлече вниманието на всяка малка дама.

Цена към момента на прегледа: 22,09 лв

Зимният сезон е време, в което децата могат да се забавляват и да открият красотата на природата. Въпреки това, за да играят в снега дълги часове, е необходимо да се гарантира, че няма да им е студено и ще останат на топло. Голяма част от това са зимните обувки, които, ако не са достатъчно изолирани и с добро качество, веднага се намокрят и причиняват измръзване на краката на детето. И именно това е важно да се предотврати. Затова при избора на детски зимни обувки трябва да се съсредоточите върху водоустойчивостта и дишането на материала, което ще гарантира, че краката на детето ще останат сухи и топли по време на всяка физическа активност на открито.

Мембранните ботуши също са чудесен избор, въпреки че цената им е по-висока, но детето може да ги носи надеждно през целия сезон и обикновено няма нужда да купува друг чифт зимни ботуши.Друг важен аспект е вътрешната изолация. Тя може да бъде изработена от мек полар или друга синтетична тъкан с по-къс косъм. Подплатата определено не трябва да липсва в детските зимни обувки.