Мъжки зимни обувки

Мъжки ботуши с връзки в кафяво

Мъжките боти до глезена в кафяво с дантела отпред и страничен цип ще запазят краката ви сухи и топли. Стилните ботуши са удобни за крака и осигуряват комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Мъжки кожени aпрески SOREL Caribou Street

Винаги готов! Не позволявайте на първата слана или студеното време да ви изненадат. Носете качествени обувки, които ще поддържат краката ви топли и сухи. Тук има стилен дизайн, изработен от качествена кожа. Обувки за модерния мъж.

Цена към момента на прегледа: 383 лв

Качествени мъжки зимни обувки за по-взискателни преходи

Няма значение дали се разхождате из Атласките планини или в Националния парк Шумава. Пътуването винаги е приключение. С водоустойчива мембрана Climactive ботушите LD AYAMARA осигуряват перфектна стабилност и издръжливост. Подходящ дори за най-взискателните преходи.

Цена към момента на прегледа: 199 лв

Мъжки модерни ботуши до глезена с връзки

Мъжките боти до глезена Lonsdale в сив цвят предлагат максимален комфорт. Модерните мъжки ботуши в сив цвят са решението за обуване на връзки.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

Мъжки кожени ботуши за глезена Medicine

Обувки от колекцията Medicine. Модел, изработен в комбинация от естествена кожа и велур. Леко изолиран модел. Кръгъл, подсилен пръст, масивна пета. Профилирана подметка. Удобен интериор.

Цена към момента на прегледа: 128 лв

Alpine Pro NONDALTON мъжки зимни ботуши за трекинг

В планината и на открито ще оцените особено високо мъжки зимни ботуши Nondalton. Солидният материал на обувката се допълва от мембраната PTX, която придава на продукта достатъчна лекота, но преди всичко дишане и водоустойчивост.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Мъжки кожени ботуши за глезена Nike

Джентълмени, посрещнете студените, неблагоприятни и зимни дни с правилния крак в удобни и качествени обувки. Ако харесвате непреходните елементи, тези обувки са очевиден избор за вас. Те ще обогатят гардероба ви с обувки и най-вече благодарение на тях ще се насладите на есенния и зимния сезон със стил и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 169 лв

Луксозни мъжки кожени обувки Wojas

Обувки от колекцията Wojas. Изолиран модел, изработен от естествена кожа. Отпред с дантела и отстрани с цип. Те имат качествена гумена подметка и подсилена пета. Стилни ботуши до глезена с вечен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 247 лв

Качествени мъжки обувки MARTENS

Мъжките боти до глезена в черно са сигурен залог. Модерни и непреходни обувки за удобство и дискомфорт. Обувките от изкуствена кожа с дантела отпред ще оживят тоалета ви и ще ви осигурят удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 313 лв

Мъжките зимни обувки вече не са скучни, едностранчиви и обикновени, както беше преди. Както и в категорията за жени, има множество видове, стилове и дизайни, от които да избирате, така че със сигурност има по нещо за всеки. Въпреки това, поради широката гама от стоки, изборът на мъжки зимни обувки може да изглежда сложен и объркващ. Въпреки това, ако предварително знаете какво да търсите при избора, покупката на зимни обувки ще бъде лесна. Затова нека да поговорим за това какво трябва да търсите, когато правите своя избор.

Освен обичайния размер на обувките, първото нещо, което трябва да погледнете, е подметката. Тя трябва да е дъговидна, за предпочитане с шарка и достатъчно широка. Всъщност колкото по-широка е подметката, толкова по-добри са изолационните свойства на обувката. След това разгледайте подплатата и вътрешния дизайн, които трябва да са изолирани с кожа или топла материя. Трябва да се интересувате и от външната част на обувката, не само заради външния вид, но и заради водоустойчивостта и функционалността. Идеалният материал за горната част е кожа с минимален брой шевове.