Апрески с кожа

Дамски апрески с платформа и кожа

Дамските апрески Shelovet с платформа и кожа са стилни, непреходни и изключително удобни. Те са с вътрешна топла изолация. Те ще запазят краката ви топли и сухи. В същото време ще бъдете в. Подходящи са както за ежедневно носене, така и за планината.

Цена към момента на прегледа: 92 лв

Сребърни детски зимни апрески Kesi Scooby

В сърцето на зимата, когато снежинките танцуват в балет от студ и мраз, нуждата от топлина се превръща във въпрос на ВСИЧКО. Влезте в сребърните детски зимни апрески Kesi Scooby, пазители на нежните крачета от ледения вятър. Те не са просто обувки, те са щит, крепост срещу хапещия студ. Подплатени са с дебела, плюшена екокожа, която обгръща малките крачета в пашкул от топлина и комфорт. Те шепнат за защита и безопасност, обещавайки да предпазят от суровите зимни условия.

Цена към момента на прегледа: 30,59 лв

Луксозни изолирани дамски апрески

Дамските високи апрески Holse Wmn Snow Boot Wp 39Q4996 Nero U901 на CMP се отличават с качествена изработка. Благодарение на стилния си и непреходен дизайн, те не са само едносезонна атракция. Ботушите ще запазят краката ви топли и сухи както в планината, така и в града.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Детски розови апрески с вътрешна кожа

Детски зимни Детските ботуши за сняг Campri привличат погледа със своя дизайн. Модерни и функционални детски ботуши, предлагани в забележително розово за момичетата и в светлосиньо за момчетата. Зимните ботуши, подходящи за планината, са изработени от висококачествен материал, а горната част е устойчива на вода, сняг и др.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Бели дамски апрески с велкро

Не давайте шанс на зимата. Подгответе се за лошо време. Прекарайте зимата със стилни обувки, като същевременно запазите краката си топли и сухи. Ако искате нещо повече от класически апрески, тогава определено си вземете този страхотен модел. Дамските апрески Shelovet с велкро в бяло ще придадат стил на облеклото ви. Няма да ви е студено в тези хладни или хладни обувки. Дори ще ви накара да заобичате зимата още повече.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Детски зимни апрески с весел принт

Детските зимни ботуши Warner Bros Chillin в цветовата комбинация от синьо, с бяло и черно привличат вниманието на детето от пръв поглед с щампата. Зимните детски ботуши с комикс принт на зимна тематика ще привлекат вниманието от пръв поглед. Ботуши, които детето ви ще хареса. Няма да ви е трудно да ги сложите.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Дамски топли кожени ботуши за сняг за планината и града

Привърженик ли сте на зимата и обичате ли да се разхождате не само сред заснежените планински пейзажи? Имате нужда от наистина качествени обувки за зимата? Предпочитате ли качествени и непреходни обувки? Ако трябва да си вземете само едни и наистина висококачествени зимни обувки, то това определено са тези снегоходки.

Цена към момента на прегледа: 274 лв

Розови детски изолирани aпрески Kesi

Избирате ли детски обувки за зимата? Искате ли практични детски снегоходки, подходящи за града и планината? Искате ли да подарите качествени зимни обувки на своята внучка или племенница? Тогава този чифт ще ви допадне и ще привлече вниманието на всяка малка дама.

Цена към момента на прегледа: 22,09 лв

Дамски ниски ботуши за сняг с топла кожа

Дамските ниски aпрески в красиви нюанси на синьото са модерни, неподвластни на времето и максимално удобни. Изолираните снегоходки са готини. Те ще запазят краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Луксозни изолирани aпрески с велкро

Дамските aпрески Shelovet привличат вниманието от пръв поглед. Красива, удобна, уникална, неподвластна на времето. Очарованието е подсилено от сребърното покритие и практичното закопчаване с велкро. Обувки за удобство и дискомфорт. Запазва краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 96 лв