Бели зимни обувки ботуши апрески

Бели дамски ботуши Jenny Fairy с декоративни наслагвания

Чорапите на Джени Фея са перфектният моден аксесоар за галантните и смели бели жени. Бели като паднал сняг, с елегантност, на която би завидяла и ледената кралица, тези обувки не са за хора със слаби сърца. Те са обувният еквивалент на чаша шампанско – пенливи, елегантни и гарантирано ще повдигнат духа ви (или в този случай – ръста ви). Тези ботуши имат декоративни наслагвания, които крещят “забележете ме!” в стая, пълна с обикновени Джанки.

Цена към момента на прегледа: 129,99 лв

Дамски апрески с платформа и кожа

Дамските апрески Shelovet с платформа и кожа са стилни, непреходни и изключително удобни. Те са с вътрешна топла изолация. Те ще запазят краката ви топли и сухи. В същото време ще бъдете в. Подходящи са както за ежедневно носене, така и за планината.

Цена към момента на прегледа: 92 лв

Бели дамски високи ботуши с цип

Ботушите с декоративен пръст в красив ярък дизайн ще освежат зимния ви тоалет. В същото време те се съчетават с всичко и са подходящи както за ежедневни, така и за официални тоалети. Дамските зимни ботуши от еко кожа са подходящи за есенно-зимния сезон. Благодарение на експлоатационните качества и непреходния дизайн те не са въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Дамски ботуши R. Polanski с оригинален дизайн

Как да оцелеете по-добре в студеното зимно време, дори на открито? Благодарение на тези ботуши ще обикнете зимата. Не вярвате? Преценете сами. Те очароват от пръв поглед и ви подтикват към разходки и зимни пътувания. Освен това те ще направят пътуването ви до работа по-приятно.

Цена към момента на прегледа: 313 лв

Дамски бели ботуши над коляното

Луксозните секси високи дамски ботуши над коляното са изработени от висококачествена еко кожа. Имат по-къс страничен цип за по-удобно носене. Широкият нисък ток ще ви осигури удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Бели дамски апрески с велкро

Не давайте шанс на зимата. Подгответе се за лошо време. Прекарайте зимата със стилни обувки, като същевременно запазите краката си топли и сухи. Ако искате нещо повече от класически апрески, тогава определено си вземете този страхотен модел. Дамските апрески Shelovet с велкро в бяло ще придадат стил на облеклото ви. Няма да ви е студено в тези хладни или хладни обувки. Дори ще ви накара да заобичате зимата още повече.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Модерни дамски aпрески, изработени от висококачествен материал

Най-добрите обувки за дискомфорт? Искате едновременно комфорт и стил? Най-качествените ботуши за планината и за бродене в сняг. В тези ботуши няма да ви е студено. Бъдете бяла кралица. Запазете краката си сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 159 лв

Високи ботуши с подвижна метална катарама

Как да освежите зимното си облекло? Заложете на бялото. Уникален дизайн с подвижна отличителна метална катарама. Красиви високи ботуши, позволяващи две различни алтернативи. Благодарение на ниския ток те предлагат удобна разходка и същевременно са модерни

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Дамски водоустойчиви апрески Comfort Rossignol

Как да отидете в планината със стил? Как да се наслаждавате на комфортна разходка в снега? Как да запазите краката си топли и сухи дори в мразовито време? За това можете да разчитате изцяло на тези луксозни дамски апрески. Апрески Rossignol Apres-Ski в бяло ще подчертаят стилното ви зимно облекло в планината и в града. Те буквално ще разкрасят облеклото ви. Дамските апрески, които завладяват с модерния си и непреходен дизайн, се отличават с качеството на материалите и изработката си.

Цена към момента на прегледа: 245 лв

Дамски ботуши за сняг с вечен зимен модел

Обувки, които не бива да липсват в зимната ви екипировка. Поне един модел. Ето един впечатляващ модел, специално за дамите, които харесват класиката. Класика, която е едновременно непреходна, вечна, просто безсмъртна. Качествени обувки, които няма да се изморят дори след години.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Модерни и непреходни aпрески Tommy Hilfiger

Как да направите неприятния зимен сезон по-приятен? Как да бъдете стилни дори в мразовито време? Как да се наслаждавате на комфортно ходене по леко заледени повърхности? Как да поддържате краката си топли и сухи дори през зимата? Просто си вземете тези красиви и най-вече висококачествени снегоходки.

Цена към момента на прегледа: 239 лв