Ботуши без петици

Разпродажба на кафяви кожени ботуши Tamaris с връзки

Излезте със стил с вечните кафяви кожени ботуши с дантела на Tamaris, които се предлагат на разпродажба. Това не са просто обикновени обувки, а сарториално изявление, което никога няма да излезе от мода. Известни са със своята универсалност и с тях можете без усилие да преминете от ежедневието навън до бляскаво вечерно събитие. Наситеният кафяв нюанс придава на обувките изтънченост, а дизайнът с дантели внася нотка винтидж чар.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Черни дамски ботуши Calvin Klein с декоративни катарами

Черните дамски ботуши Calvin Klein с декоративни катарами са просто перфектни. Тези ботуши са задължителна придобивка за всеки моден ентусиаст, който иска да направи смело изявление. Ботушите са от колекцията на Calvin Klein, която е известна със своето качество и елегантност. Моделът е изработен от естествена кожа, която му придава луксозен вид. Кръглият подсилен пръст придава издръжливост на ботушите, което ги прави идеални за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 196 лв

Стилни мъжки зимни обувки Palladium

Ботушите до глезена Palladium Pampa Mono Metro са стилни, непреходни, висококачествени и изключително удобни. Обувки за модерния и практичен мъж. Мъжки ботуши до глезена в сиво с детайли в контрастни оранжево и синьо придават уникалност. Комфорт, гарантиран от изработката и качествените материали.

Цена към момента на прегледа: 116,60 лв

Дамски сиви ботуши до глезена с кожа

Дамските ботуши RIEKER с вътрешна изолация са подходящи както за града, така и за планината. Модерните ниски дамски ботуши със сива кожа ще запазят краката ви сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 104 лв