Ботуши до глезена

Ботушите до глезена са едни от обувките, които никоя жена не бива да пропуска, особено в преходния период! Ботушите до глезена са не само приятни за гледане, но също така могат да запазят краката ви топли и сухи. Освен това, ако през есенните следобеди стане по-топло, няма да се потите толкова неприятно в тях, колкото във високите ботуши.

Можете да избирате измежду различни стилове ботуши до глезена. Но когато ги избирате, първо помислете къде ще ги носите и колко часа на ден ще ги носите. Това е особено важно, ако планирате да си купите ботуши до глезена с ток. Подметките могат да изтънят фигурата и да удължат краката, но от здравословна гледна точка не са идеални за продължително носене. Ако обаче сте жена с по-нисък ръст и цените повече всеки сантиметър височина, ботушите до глезена с повдигната подметка, които напоследък са много модерни, могат да бъдат по-добра алтернатива.

Детски изолирани ботуши до глезена Adidas HOOPS MID

Ботуши обувки за свободното време на малките Adidas HOOPS MID 2.0 се отличават с контрастни цветове. Горната част от синтетична кожа със средна височина е украсена с три отличителни ивици отстрани. Широкото закопчаване с велкро е много практично за обуване и събуване.

Цена към момента на прегледа: 59,90 лв

Дамски ботуши до глезена от черен набук

Обичате ли удобните и вечни обувки? Предпочитате ли качествени обувки? Искате ли да направите себе си щастлив? Не сте толкова богати, че да можете да си купувате евтини неща? Търсите ли подходящи обувки, които ще ви правят компания в продължение на много години? Тогава буквално ще останете във възторг от този модел. Camper Brutus trek Michelin в черно са просто перфектните обувки за комфорт и дискомфорт. Благодарение на черния си дизайн те се съчетават с почти всичко.

Цена към момента на прегледа: 308 лв

Кожени ботуши PALLADIUM PALLASHOCK HI SNK

Кожените ботуши се присъединяват към семейството на ретро линиите Pallashock Palladium с горна част от първокласна кожа нубук и много удобна междинна подметка с пчелна пита, която осигурява дишане и омекотяване. Емблематичното кръгло гумено лого на глезена и ципът от вътрешната страна превръщат тази вечна обувка със здрава подметка в стилна обувка.

Цена към момента на прегледа: 231 лв

Мъжки обувки от естествена кожа Skechers OAK CANYON

Необходими ли са ви обувки, подходящи за по-студената есен или по-меката зима? Предпочитате ли качеството? Избирате ли вечни обувки, които ще ви служат в продължение на много сезони? Тогава заложете на доказана класика и качество. Мъжките ботуши Skechers OAK CANYON в кафяв цвят са изработени от висококачествен, издръжлив и здрав материал.

Цена към момента на прегледа: 119,90 лв

Мъжки модерни кафяви зимни боти Loap

Ботушите Onics Loap ще запазят краката ви топли в студено и лошо време. Мъжките ботуши до глезена са предназначени за сезона есен/зима. Благодарение на качествената си изработка и вечния си вид, той не е въпрос само на един сезон. В този модел обувки краката ви ще бъдат не само топли, но и като в чехли.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Стилни мъжки зимни обувки Palladium

Ботушите до глезена Palladium Pampa Mono Metro са стилни, непреходни, висококачествени и изключително удобни. Обувки за модерния и практичен мъж. Мъжки ботуши до глезена в сиво с детайли в контрастни оранжево и синьо придават уникалност. Комфорт, гарантиран от изработката и качествените материали.

Цена към момента на прегледа: 116,60 лв

Мъжки кожени боти Gino Rossi

Мъжките кожени ботуши до глезена на Gino Rossi са модерни, неподвластни на времето, висококачествени и много удобни. Ботушите с дантела в кафяво са подходящи за ежедневно носене или за по-официален тоалет.

Цена към момента на прегледа: 150 лв

Детски етски зимни обувки за момичета Sprandi Outdoor Performance

Обувките Sprandi Outdoor Performance предлагат удобно и безопасно ходене. Те са изработени от висококачествен, дишащ материал. Те са леки. Има светлоотразителни елементи за максимална безопасност на детето. Краищата са подплатени. Детската обувка приляга идеално на крака. Не причинява мехури.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Детски ботуши до глезена с велкро

Детски зимни ботуши до глезена CORTINA в тъмно синьо със закопчаване с велкро и мембрана TEX. Обувките с мембрана TEX поддържат оптимална среда за краката дори при лоши метеорологични условия. Функционалният мембранен слой е разположен под горната част и намалява проникването на вода във вътрешността на обувката.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Мъжки ботуши с връзки в кафяво

Мъжките боти до глезена в кафяво с дантела отпред и страничен цип ще запазят краката ви сухи и топли. Стилните ботуши са удобни за крака и осигуряват комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Мъжки кожени aпрески SOREL Caribou Street

Винаги готов! Не позволявайте на първата слана или студеното време да ви изненадат. Носете качествени обувки, които ще поддържат краката ви топли и сухи. Тук има стилен дизайн, изработен от качествена кожа. Обувки за модерния мъж.

Цена към момента на прегледа: 383 лв

Мъжки кожени ботуши за глезена Medicine

Обувки от колекцията Medicine. Модел, изработен в комбинация от естествена кожа и велур. Леко изолиран модел. Кръгъл, подсилен пръст, масивна пета. Профилирана подметка. Удобен интериор.

Цена към момента на прегледа: 128 лв

Детски ботуши Nelli Blu от еко кожа

Детските зимни ботуши Nelli Blu в син цвят са изработени от висококачествени материали. Тя е от еко кожа. Те са с цип от вътрешната страна.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Модерни мъжки леко изолирани обувки Moon Boot

Колекцията Moon Boot ще зарадва всеки модерен и практичен мъж. Особено за тези, които не обичат да отделят време за избор на обувки и искат да имат гаранция, че ще получат зимни обувки за града и планината. Това е така, благодарение на покупката на този стилен чифт. Благодарение на вечния си външен вид, прецизната изработка и качествените материали мъжките зимни ботуши не са едносезонно явление.

Цена към момента на прегледа: 416 лв

Мъжки кожени ботуши за глезена Nike

Джентълмени, посрещнете студените, неблагоприятни и зимни дни с правилния крак в удобни и качествени обувки. Ако харесвате непреходните елементи, тези обувки са очевиден избор за вас. Те ще обогатят гардероба ви с обувки и най-вече благодарение на тях ще се насладите на есенния и зимния сезон със стил и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 169 лв

Бежови ботуши с чорапи до глезена

Бежовите ботуши до глезена Clair в стил чорап са модерна част от гардероба ви с обувки, която ще оживи облеклото ви. Стилните ботуши предлагат удобна разходка и комфорт за краката ви.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Модерни ботуши до глезена LEVIA на платформа

Как не само да направите зимното, лошо и хладно време по-приятно, но и в същото време да запазите краката си в комфортна топлина? Посрещнете студените дни с удобни обувки с модерен и неподвластен на времето дизайн. С тези ботуши можете да обичате и зимата.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Луксозни мъжки кожени обувки Wojas

Обувки от колекцията Wojas. Изолиран модел, изработен от естествена кожа. Отпред с дантела и отстрани с цип. Те имат качествена гумена подметка и подсилена пета. Стилни ботуши до глезена с вечен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 247 лв

Изолирани дамски ботуши Loap SEVILA

Дамски зимни ботуши LOAP SEVILA. Ботушите ще запазят краката ви топли и сухи. Подплатата от полар ще се погрижи за това. Подметката е изработена от термопластичен каучук. Модерните ботуши са с дантела отпред. Те предлагат комфорт.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Качествени мъжки обувки MARTENS

Мъжките боти до глезена в черно са сигурен залог. Модерни и непреходни обувки за удобство и дискомфорт. Обувките от изкуствена кожа с дантела отпред ще оживят тоалета ви и ще ви осигурят удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 313 лв

Детски водоустойчиви зимни ботуши до глезена Reima

Детските зимни ботуши до глезена Reima са изработени от висококачествен, удобен и водоустойчив материал. Предната част на ботушите е на шнур. Ботушите до глезена в лилаво са модерни и вечни.

Цена към момента на прегледа: 156 лв

Кожени мъжки стилни черни зимни боти

Кожените мъжки ботуши до глезена в неутрално черно са гаранция за вашето удовлетворение, гаранция за успех. Стилният мъжки ботуш до глезена се адаптира перфектно към крака ви благодарение на материала, който се отличава с функционални свойства. Те предлагат комфорт и удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 90 лв