Ботуши с връзки

На пръв поглед ботушите с връзки може да изглеждат малко спортни, но външният вид е измамен. Ако изберете ботуши в едноцветен цвят, със семпли и тесни връзки, зимните обувки с връзки също могат да изглеждат много елегантни и деликатни. Много зависи и от подметката. Колкото по-големи, по-масивни и с по-груба шарка, толкова по-вероятно е ботушите да изглеждат драматично. От друга страна, гладката изработка придава мекота на обувките с дантела.

Днес можете да избирате ботуши с връзки във всякакви цветове и с различни нива на изработка. Има както ботуши с дантела до глезена, така и ботуши до коляното. Често дори не е нужно да се притеснявате за дълги връзки и непрактично обуване или събуване, тъй като много от тези видове ботуши са оборудвани със страничен или скрит цип, който прави обуването им лесно. Освен това при зимните ботуши с връзки имате възможност да избирате между висок и нисък ток. Тук помислете за какъв терен ще използвате ботушите.

Разпродажба на кафяви кожени ботуши Tamaris с връзки

Излезте със стил с вечните кафяви кожени ботуши с дантела на Tamaris, които се предлагат на разпродажба. Това не са просто обикновени обувки, а сарториално изявление, което никога няма да излезе от мода. Известни са със своята универсалност и с тях можете без усилие да преминете от ежедневието навън до бляскаво вечерно събитие. Наситеният кафяв нюанс придава на обувките изтънченост, а дизайнът с дантели внася нотка винтидж чар.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Детски изолирани ботуши до глезена Adidas HOOPS MID

Ботуши обувки за свободното време на малките Adidas HOOPS MID 2.0 се отличават с контрастни цветове. Горната част от синтетична кожа със средна височина е украсена с три отличителни ивици отстрани. Широкото закопчаване с велкро е много практично за обуване и събуване.

Цена към момента на прегледа: 59,90 лв

Кожени ботуши PALLADIUM PALLASHOCK HI SNK

Кожените ботуши се присъединяват към семейството на ретро линиите Pallashock Palladium с горна част от първокласна кожа нубук и много удобна междинна подметка с пчелна пита, която осигурява дишане и омекотяване. Емблематичното кръгло гумено лого на глезена и ципът от вътрешната страна превръщат тази вечна обувка със здрава подметка в стилна обувка.

Цена към момента на прегледа: 231 лв

Мъжки изолирани апрески MEINDL с връзки

Снежните обувки Meindl Luzern в кафяво са подходящи не само за планината, но и за града. В тези ботуши краката ви ще бъдат красиво топли и сухи. Ботуши, които ще се погрижат за вашия максимален комфорт, безопасно и удобно ходене. В тях можете да отидете в града, на екскурзия, поход, както и да се разходите из планинския пейзаж.

Цена към момента на прегледа: 326 лв

Стилни мъжки зимни обувки Palladium

Ботушите до глезена Palladium Pampa Mono Metro са стилни, непреходни, висококачествени и изключително удобни. Обувки за модерния и практичен мъж. Мъжки ботуши до глезена в сиво с детайли в контрастни оранжево и синьо придават уникалност. Комфорт, гарантиран от изработката и качествените материали.

Цена към момента на прегледа: 116,60 лв

Мъжки кожени боти Gino Rossi

Мъжките кожени ботуши до глезена на Gino Rossi са модерни, неподвластни на времето, висококачествени и много удобни. Ботушите с дантела в кафяво са подходящи за ежедневно носене или за по-официален тоалет.

Цена към момента на прегледа: 150 лв

Мъжки кожени обувки Guess

Обувки от колекцията на Guess. Модел без подплата, изработен от естествена кожа. Мъжките стилни обувки в черно са с дантела отпред.

Цена към момента на прегледа: 383 лв

Мъжки ботуши с връзки в кафяво

Мъжките боти до глезена в кафяво с дантела отпред и страничен цип ще запазят краката ви сухи и топли. Стилните ботуши са удобни за крака и осигуряват комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Мъжки кожени aпрески SOREL Caribou Street

Винаги готов! Не позволявайте на първата слана или студеното време да ви изненадат. Носете качествени обувки, които ще поддържат краката ви топли и сухи. Тук има стилен дизайн, изработен от качествена кожа. Обувки за модерния мъж.

Цена към момента на прегледа: 383 лв

Кожени ботуши с дантела Tamaris

Високите ботуши до коляното на Tamaris не само изглеждат модерни, но и са перфектно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Те са модерни, неподвластни на времето и много удобни.

Цена към момента на прегледа: 140 лв

Водоустойчиви мъжки обувки до глезена Umbro

Мъжките ежедневни обувки Umbro Redhill High W Proof в популярния син цвят ще зарадват всеки модерен мъж. Качествените ботуши до глезена с непреходен дизайн не са само за един сезон. Обувките са много удобни, висококачествени и правят ходенето възможно най-удобно. Благодарение на прецизния дизайн и вътрешната изолация те ще запазят краката ви сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Дамски обувки с връзки на по-висока платформа

За момичета и жени, които харесват оригинални модели. Дори през зимния сезон можете да бъдете модерни. Насладете се на зимата с качествени обувки. Бъдете със зимни дрехи. Този модел е неустоим. С тях ще блеснете дори в мрачното зимно време.

Цена към момента на прегледа: 191 лв

Мъжки кожени ботуши за глезена Medicine

Обувки от колекцията Medicine. Модел, изработен в комбинация от естествена кожа и велур. Леко изолиран модел. Кръгъл, подсилен пръст, масивна пета. Профилирана подметка. Удобен интериор.

Цена към момента на прегледа: 128 лв

Зимни мъжки ботуши до глезена TIMBERLAND

Мъжките ботуши Timberland Herigage са предназначени за есенно-зимния сезон. А благодарение на непреходния и качествен дизайн те определено не са едносезонна афера. Стилните ботуши подчертават облеклото ви, затова се отличават с качество на изработката. Те поддържат краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 475 лв

Дамски зимни боти Timberland Euro Sprint Mid Hiker

Ботушите Timberland Euro Sprint Mid Hiker от първокласната серия Better Leather в цвят коняк и черно са модерни, непреходни, удобни и висококачествени. Те гарантират максимална удовлетвореност и издръжливост в продължение на няколко сезона. Ботушите на известната марка Timberland с типичното лого на дървото са ясен знак за качество.

Цена към момента на прегледа: 209 лв

Дамски сиви ботуши до глезена с кожа

Дамските ботуши RIEKER с вътрешна изолация са подходящи както за града, така и за планината. Модерните ниски дамски ботуши със сива кожа ще запазят краката ви сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Бежови кожени ботуши на платформа с връзки

Дамските високи ботуши Polanski с модерен дизайн осигуряват удобна разходка и подчертават облеклото ви. Високите ботуши с дантела в бежово са много удобни благодарение на материала. Стилните кожени ботуши ще оживят зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 249 лв

Модерни мъжки леко изолирани обувки Moon Boot

Колекцията Moon Boot ще зарадва всеки модерен и практичен мъж. Особено за тези, които не обичат да отделят време за избор на обувки и искат да имат гаранция, че ще получат зимни обувки за града и планината. Това е така, благодарение на покупката на този стилен чифт. Благодарение на вечния си външен вид, прецизната изработка и качествените материали мъжките зимни ботуши не са едносезонно явление.

Цена към момента на прегледа: 416 лв

Мъжки кожени ботуши за глезена Nike

Джентълмени, посрещнете студените, неблагоприятни и зимни дни с правилния крак в удобни и качествени обувки. Ако харесвате непреходните елементи, тези обувки са очевиден избор за вас. Те ще обогатят гардероба ви с обувки и най-вече благодарение на тях ще се насладите на есенния и зимния сезон със стил и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 169 лв

Модерни и непреходни aпрески Tommy Hilfiger

Как да направите неприятния зимен сезон по-приятен? Как да бъдете стилни дори в мразовито време? Как да се наслаждавате на комфортно ходене по леко заледени повърхности? Как да поддържате краката си топли и сухи дори през зимата? Просто си вземете тези красиви и най-вече висококачествени снегоходки.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Дамски ниски ботуши за сняг с топла кожа

Дамските ниски aпрески в красиви нюанси на синьото са модерни, неподвластни на времето и максимално удобни. Изолираните снегоходки са готини. Те ще запазят краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Качествени мъжки обувки MARTENS

Мъжките боти до глезена в черно са сигурен залог. Модерни и непреходни обувки за удобство и дискомфорт. Обувките от изкуствена кожа с дантела отпред ще оживят тоалета ви и ще ви осигурят удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 313 лв