Високи ботуши над коляното

Високите ботуши над коляното са луксозен моден артикул, който е особено популярен сред дамите и господата, които предпочитат по-елегантен начин на обличане. Въпреки че високите ботуши до коляното изглеждат чудесно с ватирани якета, те изглеждат най-добре със средно дълго палто или с подплатено яке под дупето. Съществуват безброй варианти.

Най-разпространени обаче са велурените или кожените ботуши в черно и кафяво – цветове, които подхождат на абсолютно всичко. Ако изберете един от тези варианти, можете да носите зимно яке в произволен цвят с ботушите. Други по-рядко срещани, но много фини и модерни нюанси на високите ботуши са светлобежово, сиво, бордо или бяло. Но освен цветовете, когато избирате, обърнете внимание и на височината на петата и обиколката на прасеца, която трябва да обгръща добре прасеца ви, но не прекалено плътно.

Високи черни дамски велурени ботуши над коляното SMALL SWAN SUEDE

Дами, ако искате да впечатлявате с обувките си, насочете погледа си към високите дамски черни велурени ботуши над коляното на SMALL SWAN SUEDE. Тези ботуши са олицетворение на стил и изтънченост, а елегантният им дизайн със сигурност ще ви обърне внимание. Материалът от велур е мек на допир и удобен за носене, което прави тези ботуши идеални за вечерно излизане в града или за ден в офиса.

Цена към момента на прегледа: 78,74 лв

Стилни черни ботуши над коляното от изкуствен велур

Дамските високи ботуши над коляното с модерни ресни са стилни, непреходни и много удобни. Това се дължи на перфорираната подметка и ниския широк ток.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Дамски бели ботуши над коляното

Луксозните секси високи дамски ботуши над коляното са изработени от висококачествена еко кожа. Имат по-къс страничен цип за по-удобно носене. Широкият нисък ток ще ви осигури удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дамски ботуши над коляното с токче

Обичате луксозни стоки? Искате ли да блеснете не само в обществото? Как да блеснете дори в зимен тоалет? Какво ще кажете да прекарате повече от един зимен сезон на висок кон? Кой може да устои на тези ботуши!

Цена към момента на прегледа: 128 лв

Кафяви ботуши над коляното от RAINBOW

Чорапите над коляното RAINBOW от кожа са много оригинални. Простите обувки без ток са много удобни и могат да се комбинират с почти всяко облекло. Ресните придават на ботушите небрежен вид. От вътрешната страна с цип, който улеснява обличането и свалянето.

Цена към момента на прегледа: 81 лв