Дамски ботуши на платформа

Бели дамски ботуши Jenny Fairy с декоративни наслагвания

Чорапите на Джени Фея са перфектният моден аксесоар за галантните и смели бели жени. Бели като паднал сняг, с елегантност, на която би завидяла и ледената кралица, тези обувки не са за хора със слаби сърца. Те са обувният еквивалент на чаша шампанско – пенливи, елегантни и гарантирано ще повдигнат духа ви (или в този случай – ръста ви). Тези ботуши имат декоративни наслагвания, които крещят “забележете ме!” в стая, пълна с обикновени Джанки.

Цена към момента на прегледа: 129,99 лв

Дамски високи черни ботуши с подвижен джоб

Модните ботуши с джоб в черно са изработени от висококачествен, приятен, издръжлив и лесен за поддръжка материал. Той е комбинация от екокожа и текстилен материал. Ботушите са предназначени за есенно-зимния сезон. Въпреки това, благодарение на непреходния външен вид и качествения дизайн, те не са въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Луксозни изолирани дамски апрески

Дамските високи апрески Holse Wmn Snow Boot Wp 39Q4996 Nero U901 на CMP се отличават с качествена изработка. Благодарение на стилния си и непреходен дизайн, те не са само едносезонна атракция. Ботушите ще запазят краката ви топли и сухи както в планината, така и в града.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Луксозни гумени ботуши Karl Lagerfeld

Дамските ботуши на Karl Lagerfeld са модерни, неподвластни на времето и изключително удобни. Те се отличават със своята изработка, дизайн и качество на материалите. Ботушите в черно са оживени от принт под формата на надпис отстрани в контрастно бяло. зимните ботуши до средата на прасеца се обуват с приплъзване.

Цена към момента на прегледа: 375 лв

Дамски ботуши R. Polanski с оригинален дизайн

Как да оцелеете по-добре в студеното зимно време, дори на открито? Благодарение на тези ботуши ще обикнете зимата. Не вярвате? Преценете сами. Те очароват от пръв поглед и ви подтикват към разходки и зимни пътувания. Освен това те ще направят пътуването ви до работа по-приятно.

Цена към момента на прегледа: 313 лв

Дамски високи ботуши Replay

Дамските високи ботуши Replay в черен цвят са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Закопчават се с практичен цип от вътрешната страна. Обувките са с перфорирана подметка и широк ток.

Цена към момента на прегледа: 164 лв

Кожени ботуши Tamaris с удобен дизайн

Ботуши на Tamaris не само изглеждат шик, те също така са прецизно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Обувките с блоков ток са идеалният избор, ако не искате да се отказвате от стила или комфорта. Широката пета осигурява перфектна стабилност, така че не е нужно да се притеснявате, че ще се спънете или ще получите крампа на крака, защото петата е твърде ниска.

Цена към момента на прегледа: 285 лв

Дамски обувки с връзки на по-висока платформа

За момичета и жени, които харесват оригинални модели. Дори през зимния сезон можете да бъдете модерни. Насладете се на зимата с качествени обувки. Бъдете със зимни дрехи. Този модел е неустоим. С тях ще блеснете дори в мрачното зимно време.

Цена към момента на прегледа: 191 лв

Модерни дамски ботуши Tamaris с ватиран дизайн

Дамските ботуши Tamaris в черно се съчетават с всичко. Черното е неутрално, модерно, безсмъртно. Стилните ботуши с модерен ватиран дизайн са неподвластни на времето. Те никога няма да ви омръзнат и няма да излязат от мода. Те ще ви впечатлят с добрия си външен вид. Те ще подчертаят очарованието на зимното ви облекло.

Цена към момента на прегледа: 277 лв

Бежови ботуши с чорапи до глезена

Бежовите ботуши до глезена Clair в стил чорап са модерна част от гардероба ви с обувки, която ще оживи облеклото ви. Стилните ботуши предлагат удобна разходка и комфорт за краката ви.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Дамски ботуши над коляното с токче

Обичате луксозни стоки? Искате ли да блеснете не само в обществото? Как да блеснете дори в зимен тоалет? Какво ще кажете да прекарате повече от един зимен сезон на висок кон? Кой може да устои на тези ботуши!

Цена към момента на прегледа: 128 лв

Модерни ботуши до глезена LEVIA на платформа

Как не само да направите зимното, лошо и хладно време по-приятно, но и в същото време да запазите краката си в комфортна топлина? Посрещнете студените дни с удобни обувки с модерен и неподвластен на времето дизайн. С тези ботуши можете да обичате и зимата.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Модерни и непреходни aпрески Tommy Hilfiger

Как да направите неприятния зимен сезон по-приятен? Как да бъдете стилни дори в мразовито време? Как да се наслаждавате на комфортно ходене по леко заледени повърхности? Как да поддържате краката си топли и сухи дори през зимата? Просто си вземете тези красиви и най-вече висококачествени снегоходки.

Цена към момента на прегледа: 239 лв