Дамски ботуши от естествена кожа

Кожените дамски ботуши са едни от най-стабилните модели в областта на модата. Те са едни от основните обувки, които никоя жена не бива да пропуска. През зимата и есента те са чудесни не само защото запазват крака топъл и сух, но и защото изглеждат просто божествено на женския крак. Разбира се, това зависи от правилния тип ботуши. Например, ако искате визуално да изтъните и удължите фигурата си, определено трябва да изберете ботуши с ток или над коляното. Ако искате да разчупите едноцветното си облекло и да добавите нотка пищност, изберете ботуши от лъскав и гладък материал.

Дамските ботуши от естествена кожа могат да бъдат в различни форми. Обикновено това е синтетична кожа, чието предимство е, че се произвежда в различни цветове, за разлика от естествената кожа. Синтетичната кожа обаче напълно имитира истинска кожа, така че на пръв поглед няма разлика.

Разпродажба на кафяви кожени ботуши Tamaris с връзки

Излезте със стил с вечните кафяви кожени ботуши с дантела на Tamaris, които се предлагат на разпродажба. Това не са просто обикновени обувки, а сарториално изявление, което никога няма да излезе от мода. Известни са със своята универсалност и с тях можете без усилие да преминете от ежедневието навън до бляскаво вечерно събитие. Наситеният кафяв нюанс придава на обувките изтънченост, а дизайнът с дантели внася нотка винтидж чар.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Дамски удобни кожени полуботуши

Кожените ботуши с модерен, вечен и удобен дизайн са подходящи за по-широки прасци. Ботушите са с удобен нисък и широк ток. Затварянето е с практичен цип от цялата вътрешна страна.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Бели дамски ботуши Jenny Fairy с декоративни наслагвания

Чорапите на Джени Фея са перфектният моден аксесоар за галантните и смели бели жени. Бели като паднал сняг, с елегантност, на която би завидяла и ледената кралица, тези обувки не са за хора със слаби сърца. Те са обувният еквивалент на чаша шампанско – пенливи, елегантни и гарантирано ще повдигнат духа ви (или в този случай – ръста ви). Тези ботуши имат декоративни наслагвания, които крещят “забележете ме!” в стая, пълна с обикновени Джанки.

Цена към момента на прегледа: 129,99 лв

Черни дамски ботуши Calvin Klein с декоративни катарами

Черните дамски ботуши Calvin Klein с декоративни катарами са просто перфектни. Тези ботуши са задължителна придобивка за всеки моден ентусиаст, който иска да направи смело изявление. Ботушите са от колекцията на Calvin Klein, която е известна със своето качество и елегантност. Моделът е изработен от естествена кожа, която му придава луксозен вид. Кръглият подсилен пръст придава издръжливост на ботушите, което ги прави идеални за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 196 лв

Стилни високи ботуши Tamaris за широки телешки

Иновативните технологии Anti-Slide и Anti-Shokk гарантират пълен комфорт при ходене. Anti-Slide осигурява надеждна стабилност благодарение на противоплъзгащата се пета, докато Anti-Shokk се грижи за приятното омекотяване на стъпките благодарение на амортисьорите в петата.

Цена към момента на прегледа: 258 лв

Луксозни гумени ботуши Karl Lagerfeld

Дамските ботуши на Karl Lagerfeld са модерни, неподвластни на времето и изключително удобни. Те се отличават със своята изработка, дизайн и качество на материалите. Ботушите в черно са оживени от принт под формата на надпис отстрани в контрастно бяло. зимните ботуши до средата на прасеца се обуват с приплъзване.

Цена към момента на прегледа: 375 лв

Кожени високи ботуши Tamaris

Ако трябва да инвестирате само в един чифт ботуши, то това определено са те. Ботушите с вечен и удобен дизайн са гаранция за вашето удовлетворение. Един вечен модел, който няма да изгуби нищо от качеството, външния си вид или формата си дори след години.

Цена към момента на прегледа: 343 лв

Кожени ботуши с дантела Tamaris

Високите ботуши до коляното на Tamaris не само изглеждат модерни, но и са перфектно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Те са модерни, неподвластни на времето и много удобни.

Цена към момента на прегледа: 140 лв

Черни дамски ботуши Lasocki с височина до средата на прасеца

Искате ли ботуши, които ще ви служат дълго време и ще бъдат безупречни? Заложете на качеството в лицето на ботушите Lasocki, които се предлагат в два неутрални цвята – черно и кафяво. Тези високи ботуши до средата на прасеца обгръщат удобно краката ви и не стягат никъде.

Цена към момента на прегледа: 139 лв

Високи ботуши с подвижна метална катарама

Как да освежите зимното си облекло? Заложете на бялото. Уникален дизайн с подвижна отличителна метална катарама. Красиви високи ботуши, позволяващи две различни алтернативи. Благодарение на ниския ток те предлагат удобна разходка и същевременно са модерни

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Дамски кожени дълги ботуши Lasocki

Ботушите Lasocki в бордо са стилни, непреходни и висококачествени. Те привличат вниманието от пръв поглед както с впечатляващия си цвят, така и с нетипичната форма на петата. Дамските кожени високи ботуши с контрастен ток в черно са много удобни за крака, благодарение на качеството на изработка и приятния материал.

Цена към момента на прегледа: 212 лв

Бежови кожени ботуши на платформа с връзки

Дамските високи ботуши Polanski с модерен дизайн осигуряват удобна разходка и подчертават облеклото ви. Високите ботуши с дантела в бежово са много удобни благодарение на материала. Стилните кожени ботуши ще оживят зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 249 лв

Дълги велурени ботуши от кожа в цвят бордо на масивен ток

Има толкова много причини да се сдобиете с кожени ботуши с ток. Изработени са от естествена кожа. Вътрешен цип. Фиксирана пета. Малка пружина за максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 330 лв

Високи дамски кожени ботуши Tamaris

Чорапите на Tamaris не само изглеждат модерни, но и са перфектно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Точно в натоварените работни дни, когато сте на крак през целия ден, обувките с блоков ток са незаменими. Благодарение на многото различни варианти и модели има и редица възможности за комбиниране.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Кафяви кожени зимни ботуши с висок ток

Кафяви дамски ботуши на колона на добра цена.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Дамски високи ботуши със сребристо-сив дизайн

Дамските високи ботуши блестят с дизайн. Модерни обувки, които ще подчертаят зимното ви облекло. Ботушите на по-нисък и по-широк ток осигуряват максимален комфорт и в същото време са много елегантни. Закопчаването е със страничен цип. Предната част е украсена с катарама и метални шипове.

Цена към момента на прегледа: 32 лв