Дамски зимни обувки евтини

Дамски високи черни ботуши с подвижен джоб

Модните ботуши с джоб в черно са изработени от висококачествен, приятен, издръжлив и лесен за поддръжка материал. Той е комбинация от екокожа и текстилен материал. Ботушите са предназначени за есенно-зимния сезон. Въпреки това, благодарение на непреходния външен вид и качествения дизайн, те не са въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Дамски бели ботуши над коляното

Луксозните секси високи дамски ботуши над коляното са изработени от висококачествена еко кожа. Имат по-къс страничен цип за по-удобно носене. Широкият нисък ток ще ви осигури удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Високи изолирани ботуши за жени

Класическите дамски изолирани ботуши на по-широк ток са модерно и непреходно дело. Те осигуряват по-голямо удобство при ходене. Те ще запазят краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Високи ботуши с подвижна метална катарама

Как да освежите зимното си облекло? Заложете на бялото. Уникален дизайн с подвижна отличителна метална катарама. Красиви високи ботуши, позволяващи две различни алтернативи. Благодарение на ниския ток те предлагат удобна разходка и същевременно са модерни

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Бежови ботуши с чорапи до глезена

Бежовите ботуши до глезена Clair в стил чорап са модерна част от гардероба ви с обувки, която ще оживи облеклото ви. Стилните ботуши предлагат удобна разходка и комфорт за краката ви.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Модерни ботуши до глезена LEVIA на платформа

Как не само да направите зимното, лошо и хладно време по-приятно, но и в същото време да запазите краката си в комфортна топлина? Посрещнете студените дни с удобни обувки с модерен и неподвластен на времето дизайн. С тези ботуши можете да обичате и зимата.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Кафяви кожени зимни ботуши с висок ток

Кафяви дамски ботуши на колона на добра цена.

Цена към момента на прегледа: 64 лв