Дамски зимни обувки и ботуши с кожа

Търсите стилни дамски обувки за студа и снега? В такъв случай заложете на дамски зимни ботуши и ботуши с кожена подплата, които гарантирано ще ви стоплят през зимата. Ботушите с кожена подплата не само запазват краката ви сухи и топли при всякакви метеорологични условия, но са и изключително удобни и красиви за гледане.

Като истинска дама ще харесате полуботушите с пухкав кант от изкуствена кожа в горната част или ниските зимни ботуши с връзки и фин косъм. Широката гама ви позволява да изберете точно тези обувки, които най-добре подхождат на вашия стил. Изберете зимни ботуши с контрастираща кожа или в един тон. Но ако не сте почитатели на козината, можете да изберете дамски зимни ботуши, които са изолирани само с кожа, която остава скрита на пръв поглед. С нея краката ви ще се чувстват като памук в големия студ.

Дамски апрески с платформа и кожа

Дамските апрески Shelovet с платформа и кожа са стилни, непреходни и изключително удобни. Те са с вътрешна топла изолация. Те ще запазят краката ви топли и сухи. В същото време ще бъдете в. Подходящи са както за ежедневно носене, така и за планината.

Цена към момента на прегледа: 92 лв

Луксозни изолирани дамски апрески

Дамските високи апрески Holse Wmn Snow Boot Wp 39Q4996 Nero U901 на CMP се отличават с качествена изработка. Благодарение на стилния си и непреходен дизайн, те не са само едносезонна атракция. Ботушите ще запазят краката ви топли и сухи както в планината, така и в града.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Бели дамски апрески с велкро

Не давайте шанс на зимата. Подгответе се за лошо време. Прекарайте зимата със стилни обувки, като същевременно запазите краката си топли и сухи. Ако искате нещо повече от класически апрески, тогава определено си вземете този страхотен модел. Дамските апрески Shelovet с велкро в бяло ще придадат стил на облеклото ви. Няма да ви е студено в тези хладни или хладни обувки. Дори ще ви накара да заобичате зимата още повече.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Дамски сиви ботуши до глезена с кожа

Дамските ботуши RIEKER с вътрешна изолация са подходящи както за града, така и за планината. Модерните ниски дамски ботуши със сива кожа ще запазят краката ви сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Дамски ниски ботуши за сняг с топла кожа

Дамските ниски aпрески в красиви нюанси на синьото са модерни, неподвластни на времето и максимално удобни. Изолираните снегоходки са готини. Те ще запазят краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Луксозни изолирани aпрески с велкро

Дамските aпрески Shelovet привличат вниманието от пръв поглед. Красива, удобна, уникална, неподвластна на времето. Очарованието е подсилено от сребърното покритие и практичното закопчаване с велкро. Обувки за удобство и дискомфорт. Запазва краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 96 лв