Дамски зимни обувки Adidas

Дамските зимни обувки Adidas съчетават функционалност и спортен стил. По принцип това е изолирана обувка до глезена, подобна на маратонките, но с по-здрава гумена подметка и по-дебел материал. Това е така, за да могат обувките да издържат на ходене в сняг, дъжд и кал. Материалът на горната част обикновено е синтетичен или от естествена кожа и се допълва от текстилни елементи. Това прави обувките лесни за почистване.

Сред много популярните напоследък дамски зимни обувки Adidas са ботушите до глезена, вдъхновени от баскетболните модели. Въпреки това, за разлика от тях, той е по-топъл и с издръжлива, плътно прилепваща подметка. Гумираните детайли и емблемата на Adidas допълват цялостния вид. Има и класическо закопчаване с връзки и подсилена горна част над глезена. Спортният вид на тези дамски обувки ги прави идеални за носене с огромно ватирано яке или палто. Обувките ще се съчетават по-добре с такива спортни и ежедневни тоалети.

Дамски сини обувки за открито Adidas Terrex Hyperhiker

Външната част на обувката е изработена от висококачествена и издръжлива материя, стелката и вътрешната част на обувката също са изработени от приятна материя. Подметката е подходяща за по-взискателни зимни условия, така че ще се чувствате сигурни и комфортно върху сняг и заледени повърхности.

Цена към момента на прегледа: 127 лв