Дамски кожени зимни обувки

Дамски ботуши до глезена от черен набук

Обичате ли удобните и вечни обувки? Предпочитате ли качествени обувки? Искате ли да направите себе си щастлив? Не сте толкова богати, че да можете да си купувате евтини неща? Търсите ли подходящи обувки, които ще ви правят компания в продължение на много години? Тогава буквално ще останете във възторг от този модел. Camper Brutus trek Michelin в черно са просто перфектните обувки за комфорт и дискомфорт. Благодарение на черния си дизайн те се съчетават с почти всичко.

Цена към момента на прегледа: 308 лв

Дамски удобни кожени полуботуши

Кожените ботуши с модерен, вечен и удобен дизайн са подходящи за по-широки прасци. Ботушите са с удобен нисък и широк ток. Затварянето е с практичен цип от цялата вътрешна страна.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Черни дамски ботуши Calvin Klein с декоративни катарами

Черните дамски ботуши Calvin Klein с декоративни катарами са просто перфектни. Тези ботуши са задължителна придобивка за всеки моден ентусиаст, който иска да направи смело изявление. Ботушите са от колекцията на Calvin Klein, която е известна със своето качество и елегантност. Моделът е изработен от естествена кожа, която му придава луксозен вид. Кръглият подсилен пръст придава издръжливост на ботушите, което ги прави идеални за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 196 лв

Кожени ботуши PALLADIUM PALLASHOCK HI SNK

Кожените ботуши се присъединяват към семейството на ретро линиите Pallashock Palladium с горна част от първокласна кожа нубук и много удобна междинна подметка с пчелна пита, която осигурява дишане и омекотяване. Емблематичното кръгло гумено лого на глезена и ципът от вътрешната страна превръщат тази вечна обувка със здрава подметка в стилна обувка.

Цена към момента на прегледа: 231 лв

Кожени боти Челси с метални капси

Обичаме ботушите до глезена в шикозен рок вид! Изработени са от естествена кожа. Вътрешен страничен цип тон върху тон. Фиксирана пета. Дървена пета. Метални капси в горната част. Обработете с хидроизолационен продукт преди първата употреба, повтаряйте редовно.

Цена към момента на прегледа: 203 лв

Дамски ботуши R. Polanski с оригинален дизайн

Как да оцелеете по-добре в студеното зимно време, дори на открито? Благодарение на тези ботуши ще обикнете зимата. Не вярвате? Преценете сами. Те очароват от пръв поглед и ви подтикват към разходки и зимни пътувания. Освен това те ще направят пътуването ви до работа по-приятно.

Цена към момента на прегледа: 313 лв

Кожени високи ботуши Tamaris

Ако трябва да инвестирате само в един чифт ботуши, то това определено са те. Ботушите с вечен и удобен дизайн са гаранция за вашето удовлетворение. Един вечен модел, който няма да изгуби нищо от качеството, външния си вид или формата си дори след години.

Цена към момента на прегледа: 343 лв

Кожени ботуши с дантела Tamaris

Високите ботуши до коляното на Tamaris не само изглеждат модерни, но и са перфектно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Те са модерни, неподвластни на времето и много удобни.

Цена към момента на прегледа: 140 лв

Кожени ботуши Tamaris с удобен дизайн

Ботуши на Tamaris не само изглеждат шик, те също така са прецизно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Обувките с блоков ток са идеалният избор, ако не искате да се отказвате от стила или комфорта. Широката пета осигурява перфектна стабилност, така че не е нужно да се притеснявате, че ще се спънете или ще получите крампа на крака, защото петата е твърде ниска.

Цена към момента на прегледа: 285 лв

Дамски обувки с връзки на по-висока платформа

За момичета и жени, които харесват оригинални модели. Дори през зимния сезон можете да бъдете модерни. Насладете се на зимата с качествени обувки. Бъдете със зимни дрехи. Този модел е неустоим. С тях ще блеснете дори в мрачното зимно време.

Цена към момента на прегледа: 191 лв

Черни дамски ботуши Lasocki с височина до средата на прасеца

Искате ли ботуши, които ще ви служат дълго време и ще бъдат безупречни? Заложете на качеството в лицето на ботушите Lasocki, които се предлагат в два неутрални цвята – черно и кафяво. Тези високи ботуши до средата на прасеца обгръщат удобно краката ви и не стягат никъде.

Цена към момента на прегледа: 139 лв

Дамски зимни боти Timberland Euro Sprint Mid Hiker

Ботушите Timberland Euro Sprint Mid Hiker от първокласната серия Better Leather в цвят коняк и черно са модерни, непреходни, удобни и висококачествени. Те гарантират максимална удовлетвореност и издръжливост в продължение на няколко сезона. Ботушите на известната марка Timberland с типичното лого на дървото са ясен знак за качество.

Цена към момента на прегледа: 209 лв

Дамски кожени дълги ботуши Lasocki

Ботушите Lasocki в бордо са стилни, непреходни и висококачествени. Те привличат вниманието от пръв поглед както с впечатляващия си цвят, така и с нетипичната форма на петата. Дамските кожени високи ботуши с контрастен ток в черно са много удобни за крака, благодарение на качеството на изработка и приятния материал.

Цена към момента на прегледа: 212 лв

Дамски топли кожени ботуши за сняг за планината и града

Привърженик ли сте на зимата и обичате ли да се разхождате не само сред заснежените планински пейзажи? Имате нужда от наистина качествени обувки за зимата? Предпочитате ли качествени и непреходни обувки? Ако трябва да си вземете само едни и наистина висококачествени зимни обувки, то това определено са тези снегоходки.

Цена към момента на прегледа: 274 лв

Бежови кожени ботуши на платформа с връзки

Дамските високи ботуши Polanski с модерен дизайн осигуряват удобна разходка и подчертават облеклото ви. Високите ботуши с дантела в бежово са много удобни благодарение на материала. Стилните кожени ботуши ще оживят зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 249 лв

Модерни дамски ботуши Tamaris с ватиран дизайн

Дамските ботуши Tamaris в черно се съчетават с всичко. Черното е неутрално, модерно, безсмъртно. Стилните ботуши с модерен ватиран дизайн са неподвластни на времето. Те никога няма да ви омръзнат и няма да излязат от мода. Те ще ви впечатлят с добрия си външен вид. Те ще подчертаят очарованието на зимното ви облекло.

Цена към момента на прегледа: 277 лв

Модерни ботуши до глезена LEVIA на платформа

Как не само да направите зимното, лошо и хладно време по-приятно, но и в същото време да запазите краката си в комфортна топлина? Посрещнете студените дни с удобни обувки с модерен и неподвластен на времето дизайн. С тези ботуши можете да обичате и зимата.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Високи дамски кожени ботуши Tamaris

Чорапите на Tamaris не само изглеждат модерни, но и са перфектно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Точно в натоварените работни дни, когато сте на крак през целия ден, обувките с блоков ток са незаменими. Благодарение на многото различни варианти и модели има и редица възможности за комбиниране.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Кафяви кожени зимни ботуши с висок ток

Кафяви дамски ботуши на колона на добра цена.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Дамски високи ботуши със сребристо-сив дизайн

Дамските високи ботуши блестят с дизайн. Модерни обувки, които ще подчертаят зимното ви облекло. Ботушите на по-нисък и по-широк ток осигуряват максимален комфорт и в същото време са много елегантни. Закопчаването е със страничен цип. Предната част е украсена с катарама и метални шипове.

Цена към момента на прегледа: 32 лв