Детски зимни обувки с кожа

Детски изолирани ботуши до глезена Adidas HOOPS MID

Ботуши обувки за свободното време на малките Adidas HOOPS MID 2.0 се отличават с контрастни цветове. Горната част от синтетична кожа със средна височина е украсена с три отличителни ивици отстрани. Широкото закопчаване с велкро е много практично за обуване и събуване.

Цена към момента на прегледа: 59,90 лв

Сребърни детски зимни апрески Kesi Scooby

В сърцето на зимата, когато снежинките танцуват в балет от студ и мраз, нуждата от топлина се превръща във въпрос на ВСИЧКО. Влезте в сребърните детски зимни апрески Kesi Scooby, пазители на нежните крачета от ледения вятър. Те не са просто обувки, те са щит, крепост срещу хапещия студ. Подплатени са с дебела, плюшена екокожа, която обгръща малките крачета в пашкул от топлина и комфорт. Те шепнат за защита и безопасност, обещавайки да предпазят от суровите зимни условия.

Цена към момента на прегледа: 30,59 лв

Зимни обувки GROOVY за момчета със закопчаване с велкро

Обувките Groovy са изработени от висококачествена естествена кожа, която се адаптира към движенията и не се притиска никъде. Удължената подбедрица спомага за задържане на глезена в оста на движение. висока подметката изолира перфектно крака от студената земя и абсорбира резките удари, но е достатъчно гъвкава, за да не пречи на естественото движение на крака.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Детски розови апрески с вътрешна кожа

Детски зимни Детските ботуши за сняг Campri привличат погледа със своя дизайн. Модерни и функционални детски ботуши, предлагани в забележително розово за момичетата и в светлосиньо за момчетата. Зимните ботуши, подходящи за планината, са изработени от висококачествен материал, а горната част е устойчива на вода, сняг и др.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Детски зимни апрески с весел принт

Детските зимни ботуши Warner Bros Chillin в цветовата комбинация от синьо, с бяло и черно привличат вниманието на детето от пръв поглед с щампата. Зимните детски ботуши с комикс принт на зимна тематика ще привлекат вниманието от пръв поглед. Ботуши, които детето ви ще хареса. Няма да ви е трудно да ги сложите.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Детски зимни ботуши Bugga с водоустойчива мембрана

Момчешки зимни ботуши Bugga в черно-синя цветова гама.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Изолирани високи ботуши за момчета с велкро

Избирате ли детски обувки за зимата? Трябва ли да купите качествени обувки за момчета, подходящи за града и планината? Тогава ще оцените този модел. Те ще запазят краката на детето ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 74,99 лв

Розови детски изолирани aпрески Kesi

Избирате ли детски обувки за зимата? Искате ли практични детски снегоходки, подходящи за града и планината? Искате ли да подарите качествени зимни обувки на своята внучка или племенница? Тогава този чифт ще ви допадне и ще привлече вниманието на всяка малка дама.

Цена към момента на прегледа: 22,09 лв