Детски зимни обувки Adidas

Кой не познава марката Adidas. Повечето от нас го свързват със спортни маратонки, украсени с три ивици. Но малко хора знаят, че Adidas произвежда и детски зимни обувки, които могат да се носят от деца по време на поход в планината. Само тогава детските ботуши Adidas са устойчиви на студ, влага и вятър. В същото време твърдата гумена подметка осигурява максимално сцепление с повърхността и комфорт при всяка стъпка. Специалната подплата вътре в обувката пък е проектирана така, че да поддържа краката на детето ви сухи и топли дори при трудни снежни условия. Благодарение на това не е нужно да се притеснявате за комфорта на детето си.

Детските зимни ботуши Adidas могат да имат класическа форма на глезена или да са ботуши за сняг. Обикновено снегоходките се обуват, като в горната си част имат само шнурче за пристягане. Зимните ботуши Adidas с глезена обикновено са снабдени с велкро или класическо шнуроване.

Детски изолирани ботуши до глезена Adidas HOOPS MID

Ботуши обувки за свободното време на малките Adidas HOOPS MID 2.0 се отличават с контрастни цветове. Горната част от синтетична кожа със средна височина е украсена с три отличителни ивици отстрани. Широкото закопчаване с велкро е много практично за обуване и събуване.

Цена към момента на прегледа: 59,90 лв

Зимни планински обувки Adidas Terrex за момче

Когато зимните студове започнат да навлизат, е време да се уверите, че децата ви са подходящо оборудвани за зимата. Идеалният избор са момчешките Adidas зимни обувки Terrex. Тези обувки са не само стилни с отпечатано лого, но и невероятно издръжливи и практични. Ботушите са изработени от комбинация от материали, включително имитация на кожа, която е едновременно издръжлива и добре изглеждаща. Кръглият пръст осигурява пространство за движение и комфорт, а подсилената пета осигурява стабилност и опора.

Цена към момента на прегледа: 292,90 лв