Евтини детски зимни обувки

Детски зимни ботуши за трекинг на открито ALPINE PRO MIRELO с камуфлажна шарка

Зимата е сезон, който може да бъде тежък за всички, особено за децата, които обичат да играят навън. С детските трекинг ботуши ALPINE PRO MIRELO обаче можете да гарантирате, че краката на вашите малки деца ще останат топли и сухи, докато се наслаждават на зимните забавления. Ботушите са изработени от висококачествен водоотблъскващ, ветроустойчив и здрав материал, който може да издържи и на най-суровите метеорологични условия.

Цена към момента на прегледа: 69,90 лв

Детски розови апрески с вътрешна кожа

Детски зимни Детските ботуши за сняг Campri привличат погледа със своя дизайн. Модерни и функционални детски ботуши, предлагани в забележително розово за момичетата и в светлосиньо за момчетата. Зимните ботуши, подходящи за планината, са изработени от висококачествен материал, а горната част е устойчива на вода, сняг и др.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Детски зимни апрески с весел принт

Детските зимни ботуши Warner Bros Chillin в цветовата комбинация от синьо, с бяло и черно привличат вниманието на детето от пръв поглед с щампата. Зимните детски ботуши с комикс принт на зимна тематика ще привлекат вниманието от пръв поглед. Ботуши, които детето ви ще хареса. Няма да ви е трудно да ги сложите.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Розови детски изолирани aпрески Kesi

Избирате ли детски обувки за зимата? Искате ли практични детски снегоходки, подходящи за града и планината? Искате ли да подарите качествени зимни обувки на своята внучка или племенница? Тогава този чифт ще ви допадне и ще привлече вниманието на всяка малка дама.

Цена към момента на прегледа: 22,09 лв

Детски зимни обувки до глезена с водоустойчива мембрана

Детски ботуши до глезена на Willard CANADA с водоустойчива мембрана HYDROGUARD за защита на краката ви. За топлинния комфорт се грижат омекотяването и подплатата от микрофлийс. Пришитият език и закопчаването с велкро улесняват обуването. Ботушите са проектирани с водоустойчива мембрана, изолация и светлоотразителни елементи за безопасност.

Цена към момента на прегледа: 49 лв