Зимни ботуши за езда

Дамски високи ботуши Replay

Дамските високи ботуши Replay в черен цвят са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Закопчават се с практичен цип от вътрешната страна. Обувките са с перфорирана подметка и широк ток.

Цена към момента на прегледа: 164 лв

Дамски дълги ботуши с нисък ток

Дамските високи ботуши GRACELAND във впечатляващ кафяв цвят на коняк ще ви впечатлят и ще са гаранция за комфорт и елегантност. Можете да използвате тези ботуши за всеки повод – за градски тоалет, за работа, за театър, за разходка и т.н. Изглеждат чудесно с панталони, проектирани отвътре, както и с къса или дълга пола, зимни шорти и др.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Дълги велурени ботуши от кожа в цвят бордо на масивен ток

Има толкова много причини да се сдобиете с кожени ботуши с ток. Изработени са от естествена кожа. Вътрешен цип. Фиксирана пета. Малка пружина за максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 330 лв

Високи дамски кожени ботуши Tamaris

Чорапите на Tamaris не само изглеждат модерни, но и са перфектно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Точно в натоварените работни дни, когато сте на крак през целия ден, обувките с блоков ток са незаменими. Благодарение на многото различни варианти и модели има и редица възможности за комбиниране.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Кафяви ботуши над коляното от RAINBOW

Чорапите над коляното RAINBOW от кожа са много оригинални. Простите обувки без ток са много удобни и могат да се комбинират с почти всяко облекло. Ресните придават на ботушите небрежен вид. От вътрешната страна с цип, който улеснява обличането и свалянето.

Цена към момента на прегледа: 81 лв