Зимни обувки апрески и ботуши Tamaris

Немската марка Tamaris винаги предлага удобни и висококачествени зимни обувки – от ботуши за сняг до ботуши. Тя обаче е специализирана предимно в дамски обувки, които произвежда от първокласни материали. Благодарение на това те могат да запазят краката ви топли и сухи дори при ниски температури и влажно време. Това обаче не са обувки за открито, а градски и елегантни обувки, които могат да се използват с вълнено палто или ватирано късо яке.

Дамските снегоходки на Tamaris обикновено се отличават с интересен дизайн с дантели, които са видимо кръстосани отгоре. Горният край често е украсен с кожа. Марката Tamaris се старае винаги да предлага и нещо допълнително, затова снегоходките имат подвижна мека стелка от мемори пяна и водоотблъскваща мембрана, подходяща за дъжд и сняг.

За разлика от ботушите за сняг, ботушите Tamaris често имат горна част от естествена кожа, което ги прави изключително устойчиви на околните неблагоприятни условия. Високите платформи с груб модел също са характерни за ботушите на марката.

Разпродажба на кафяви кожени ботуши Tamaris с връзки

Излезте със стил с вечните кафяви кожени ботуши с дантела на Tamaris, които се предлагат на разпродажба. Това не са просто обикновени обувки, а сарториално изявление, което никога няма да излезе от мода. Известни са със своята универсалност и с тях можете без усилие да преминете от ежедневието навън до бляскаво вечерно събитие. Наситеният кафяв нюанс придава на обувките изтънченост, а дизайнът с дантели внася нотка винтидж чар.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Стилни високи ботуши Tamaris за широки телешки

Иновативните технологии Anti-Slide и Anti-Shokk гарантират пълен комфорт при ходене. Anti-Slide осигурява надеждна стабилност благодарение на противоплъзгащата се пета, докато Anti-Shokk се грижи за приятното омекотяване на стъпките благодарение на амортисьорите в петата.

Цена към момента на прегледа: 258 лв

Кожени високи ботуши Tamaris

Ако трябва да инвестирате само в един чифт ботуши, то това определено са те. Ботушите с вечен и удобен дизайн са гаранция за вашето удовлетворение. Един вечен модел, който няма да изгуби нищо от качеството, външния си вид или формата си дори след години.

Цена към момента на прегледа: 343 лв

Кожени ботуши с дантела Tamaris

Високите ботуши до коляното на Tamaris не само изглеждат модерни, но и са перфектно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Те са модерни, неподвластни на времето и много удобни.

Цена към момента на прегледа: 140 лв

Кожени ботуши Tamaris с удобен дизайн

Ботуши на Tamaris не само изглеждат шик, те също така са прецизно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Обувките с блоков ток са идеалният избор, ако не искате да се отказвате от стила или комфорта. Широката пета осигурява перфектна стабилност, така че не е нужно да се притеснявате, че ще се спънете или ще получите крампа на крака, защото петата е твърде ниска.

Цена към момента на прегледа: 285 лв

Модерни дамски ботуши Tamaris с ватиран дизайн

Дамските ботуши Tamaris в черно се съчетават с всичко. Черното е неутрално, модерно, безсмъртно. Стилните ботуши с модерен ватиран дизайн са неподвластни на времето. Те никога няма да ви омръзнат и няма да излязат от мода. Те ще ви впечатлят с добрия си външен вид. Те ще подчертаят очарованието на зимното ви облекло.

Цена към момента на прегледа: 277 лв

Високи дамски кожени ботуши Tamaris

Чорапите на Tamaris не само изглеждат модерни, но и са перфектно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Точно в натоварените работни дни, когато сте на крак през целия ден, обувките с блоков ток са незаменими. Благодарение на многото различни варианти и модели има и редица възможности за комбиниране.

Цена към момента на прегледа: 239 лв