Зимни обувки за момчета

Детски изолирани ботуши до глезена Adidas HOOPS MID

Ботуши обувки за свободното време на малките Adidas HOOPS MID 2.0 се отличават с контрастни цветове. Горната част от синтетична кожа със средна височина е украсена с три отличителни ивици отстрани. Широкото закопчаване с велкро е много практично за обуване и събуване.

Цена към момента на прегледа: 59,90 лв

Детски апрески Bartek изработени от висококачествен материал

Децата растат като вода, затова не е изненада, че краката на вашето мъниче отново са пораснали и трябва да се сдобиете с нови ботуши за зимата. Грижите ли се за качеството? Харесвате ли вечния дизайн? Искате ли стилни обувки и в същото време да сте сигурни, че краката на детето ви ще са на топло? Детските апрески на Bartek впечатляват от пръв поглед с модерния си дизайн. Те ще акцентират върху стилното облекло. Отличават се с непреходния си дизайн и качествените си материали.

Цена към момента на прегледа: 139 лв

Детски зимни ботуши за трекинг на открито ALPINE PRO MIRELO с камуфлажна шарка

Зимата е сезон, който може да бъде тежък за всички, особено за децата, които обичат да играят навън. С детските трекинг ботуши ALPINE PRO MIRELO обаче можете да гарантирате, че краката на вашите малки деца ще останат топли и сухи, докато се наслаждават на зимните забавления. Ботушите са изработени от висококачествен водоотблъскващ, ветроустойчив и здрав материал, който може да издържи и на най-суровите метеорологични условия.

Цена към момента на прегледа: 69,90 лв

Детски етски зимни обувки за момичета Sprandi Outdoor Performance

Обувките Sprandi Outdoor Performance предлагат удобно и безопасно ходене. Те са изработени от висококачествен, дишащ материал. Те са леки. Има светлоотразителни елементи за максимална безопасност на детето. Краищата са подплатени. Детската обувка приляга идеално на крака. Не причинява мехури.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Детски ботуши до глезена с велкро

Детски зимни ботуши до глезена CORTINA в тъмно синьо със закопчаване с велкро и мембрана TEX. Обувките с мембрана TEX поддържат оптимална среда за краката дори при лоши метеорологични условия. Функционалният мембранен слой е разположен под горната част и намалява проникването на вода във вътрешността на обувката.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Детски aпрески Big Star с принт

Детските aпрески Big Star привличат погледите с атрактивния си дизайн. Снегоходките с принт на звезди ще спечелят вниманието на всеки каприз.

Цена към момента на прегледа: 72,24 лв

Детски зимни ботуши изработени от издръжлив материал

Детските зимни ботуши Loap JIMMA са с горна част, изработена от висококачествен, здрав и издръжлив полиуретан. Благодарение на изолираната подплата от полар с изкуствена кожа на детето ще му бъде много топло в обувките. Подметката е изработена от Phylon – мек материал, който абсорбира всички удари.

Цена към момента на прегледа: 33,52 лв

Детски зимни маратонки Puma REBOUND STREET V2 FUR PS в черно и бяло

Стилните детски обувки Puma REBOUND STREET V2 FUR JR са изолирани маратонки за малчуганите и са вдъхновени от баскетболната среда. Здравата гумена подметка осигурява отлично сцепление, а горният материал осигурява комфорт около глезена.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Детски зимни апрески с весел принт

Детските зимни ботуши Warner Bros Chillin в цветовата комбинация от синьо, с бяло и черно привличат вниманието на детето от пръв поглед с щампата. Зимните детски ботуши с комикс принт на зимна тематика ще привлекат вниманието от пръв поглед. Ботуши, които детето ви ще хареса. Няма да ви е трудно да ги сложите.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Дамски зимни боти Timberland Euro Sprint Mid Hiker

Ботушите Timberland Euro Sprint Mid Hiker от първокласната серия Better Leather в цвят коняк и черно са модерни, непреходни, удобни и висококачествени. Те гарантират максимална удовлетвореност и издръжливост в продължение на няколко сезона. Ботушите на известната марка Timberland с типичното лого на дървото са ясен знак за качество.

Цена към момента на прегледа: 209 лв

Изолирани високи ботуши за момчета с велкро

Избирате ли детски обувки за зимата? Трябва ли да купите качествени обувки за момчета, подходящи за града и планината? Тогава ще оцените този модел. Те ще запазят краката на детето ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 74,99 лв