Зимни обувки за планината

Детски апрески Bartek изработени от висококачествен материал

Децата растат като вода, затова не е изненада, че краката на вашето мъниче отново са пораснали и трябва да се сдобиете с нови ботуши за зимата. Грижите ли се за качеството? Харесвате ли вечния дизайн? Искате ли стилни обувки и в същото време да сте сигурни, че краката на детето ви ще са на топло? Детските апрески на Bartek впечатляват от пръв поглед с модерния си дизайн. Те ще акцентират върху стилното облекло. Отличават се с непреходния си дизайн и качествените си материали.

Цена към момента на прегледа: 139 лв

Детски зимни ботуши за трекинг на открито ALPINE PRO MIRELO с камуфлажна шарка

Зимата е сезон, който може да бъде тежък за всички, особено за децата, които обичат да играят навън. С детските трекинг ботуши ALPINE PRO MIRELO обаче можете да гарантирате, че краката на вашите малки деца ще останат топли и сухи, докато се наслаждават на зимните забавления. Ботушите са изработени от висококачествен водоотблъскващ, ветроустойчив и здрав материал, който може да издържи и на най-суровите метеорологични условия.

Цена към момента на прегледа: 69,90 лв

Дамски апрески с платформа и кожа

Дамските апрески Shelovet с платформа и кожа са стилни, непреходни и изключително удобни. Те са с вътрешна топла изолация. Те ще запазят краката ви топли и сухи. В същото време ще бъдете в. Подходящи са както за ежедневно носене, така и за планината.

Цена към момента на прегледа: 92 лв

Зимни планински обувки Adidas Terrex за момче

Когато зимните студове започнат да навлизат, е време да се уверите, че децата ви са подходящо оборудвани за зимата. Идеалният избор са момчешките Adidas зимни обувки Terrex. Тези обувки са не само стилни с отпечатано лого, но и невероятно издръжливи и практични. Ботушите са изработени от комбинация от материали, включително имитация на кожа, която е едновременно издръжлива и добре изглеждаща. Кръглият пръст осигурява пространство за движение и комфорт, а подсилената пета осигурява стабилност и опора.

Цена към момента на прегледа: 292,90 лв

Мъжки изолирани апрески MEINDL с връзки

Снежните обувки Meindl Luzern в кафяво са подходящи не само за планината, но и за града. В тези ботуши краката ви ще бъдат красиво топли и сухи. Ботуши, които ще се погрижат за вашия максимален комфорт, безопасно и удобно ходене. В тях можете да отидете в града, на екскурзия, поход, както и да се разходите из планинския пейзаж.

Цена към момента на прегледа: 326 лв

Дамски сини обувки за открито Adidas Terrex Hyperhiker

Външната част на обувката е изработена от висококачествена и издръжлива материя, стелката и вътрешната част на обувката също са изработени от приятна материя. Подметката е подходяща за по-взискателни зимни условия, така че ще се чувствате сигурни и комфортно върху сняг и заледени повърхности.

Цена към момента на прегледа: 127 лв

Луксозни изолирани дамски апрески

Дамските високи апрески Holse Wmn Snow Boot Wp 39Q4996 Nero U901 на CMP се отличават с качествена изработка. Благодарение на стилния си и непреходен дизайн, те не са само едносезонна атракция. Ботушите ще запазят краката ви топли и сухи както в планината, така и в града.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Детски ботуши до глезена с велкро

Детски зимни ботуши до глезена CORTINA в тъмно синьо със закопчаване с велкро и мембрана TEX. Обувките с мембрана TEX поддържат оптимална среда за краката дори при лоши метеорологични условия. Функционалният мембранен слой е разположен под горната част и намалява проникването на вода във вътрешността на обувката.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Дамски ботуши R. Polanski с оригинален дизайн

Как да оцелеете по-добре в студеното зимно време, дори на открито? Благодарение на тези ботуши ще обикнете зимата. Не вярвате? Преценете сами. Те очароват от пръв поглед и ви подтикват към разходки и зимни пътувания. Освен това те ще направят пътуването ви до работа по-приятно.

Цена към момента на прегледа: 313 лв

Детски розови апрески с вътрешна кожа

Детски зимни Детските ботуши за сняг Campri привличат погледа със своя дизайн. Модерни и функционални детски ботуши, предлагани в забележително розово за момичетата и в светлосиньо за момчетата. Зимните ботуши, подходящи за планината, са изработени от висококачествен материал, а горната част е устойчива на вода, сняг и др.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Детски aпрески Big Star с принт

Детските aпрески Big Star привличат погледите с атрактивния си дизайн. Снегоходките с принт на звезди ще спечелят вниманието на всеки каприз.

Цена към момента на прегледа: 72,24 лв

Бели дамски апрески с велкро

Не давайте шанс на зимата. Подгответе се за лошо време. Прекарайте зимата със стилни обувки, като същевременно запазите краката си топли и сухи. Ако искате нещо повече от класически апрески, тогава определено си вземете този страхотен модел. Дамските апрески Shelovet с велкро в бяло ще придадат стил на облеклото ви. Няма да ви е студено в тези хладни или хладни обувки. Дори ще ви накара да заобичате зимата още повече.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Детски зимни апрески с весел принт

Детските зимни ботуши Warner Bros Chillin в цветовата комбинация от синьо, с бяло и черно привличат вниманието на детето от пръв поглед с щампата. Зимните детски ботуши с комикс принт на зимна тематика ще привлекат вниманието от пръв поглед. Ботуши, които детето ви ще хареса. Няма да ви е трудно да ги сложите.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Модерни дамски aпрески, изработени от висококачествен материал

Най-добрите обувки за дискомфорт? Искате едновременно комфорт и стил? Най-качествените ботуши за планината и за бродене в сняг. В тези ботуши няма да ви е студено. Бъдете бяла кралица. Запазете краката си сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 159 лв

Изолирани високи ботуши за момчета с велкро

Избирате ли детски обувки за зимата? Трябва ли да купите качествени обувки за момчета, подходящи за града и планината? Тогава ще оцените този модел. Те ще запазят краката на детето ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 74,99 лв

Дамски водоустойчиви апрески Comfort Rossignol

Как да отидете в планината със стил? Как да се наслаждавате на комфортна разходка в снега? Как да запазите краката си топли и сухи дори в мразовито време? За това можете да разчитате изцяло на тези луксозни дамски апрески. Апрески Rossignol Apres-Ski в бяло ще подчертаят стилното ви зимно облекло в планината и в града. Те буквално ще разкрасят облеклото ви. Дамските апрески, които завладяват с модерния си и непреходен дизайн, се отличават с качеството на материалите и изработката си.

Цена към момента на прегледа: 245 лв

Дамски ботуши за сняг с вечен зимен модел

Обувки, които не бива да липсват в зимната ви екипировка. Поне един модел. Ето един впечатляващ модел, специално за дамите, които харесват класиката. Класика, която е едновременно непреходна, вечна, просто безсмъртна. Качествени обувки, които няма да се изморят дори след години.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Alpine Pro NONDALTON мъжки зимни ботуши за трекинг

В планината и на открито ще оцените особено високо мъжки зимни ботуши Nondalton. Солидният материал на обувката се допълва от мембраната PTX, която придава на продукта достатъчна лекота, но преди всичко дишане и водоустойчивост.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Дамски топли кожени ботуши за сняг за планината и града

Привърженик ли сте на зимата и обичате ли да се разхождате не само сред заснежените планински пейзажи? Имате нужда от наистина качествени обувки за зимата? Предпочитате ли качествени и непреходни обувки? Ако трябва да си вземете само едни и наистина висококачествени зимни обувки, то това определено са тези снегоходки.

Цена към момента на прегледа: 274 лв

Розови детски изолирани aпрески Kesi

Избирате ли детски обувки за зимата? Искате ли практични детски снегоходки, подходящи за града и планината? Искате ли да подарите качествени зимни обувки на своята внучка или племенница? Тогава този чифт ще ви допадне и ще привлече вниманието на всяка малка дама.

Цена към момента на прегледа: 22,09 лв

Изолирани дамски ботуши Loap SEVILA

Дамски зимни ботуши LOAP SEVILA. Ботушите ще запазят краката ви топли и сухи. Подплатата от полар ще се погрижи за това. Подметката е изработена от термопластичен каучук. Модерните ботуши са с дантела отпред. Те предлагат комфорт.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Модерни и непреходни aпрески Tommy Hilfiger

Как да направите неприятния зимен сезон по-приятен? Как да бъдете стилни дори в мразовито време? Как да се наслаждавате на комфортно ходене по леко заледени повърхности? Как да поддържате краката си топли и сухи дори през зимата? Просто си вземете тези красиви и най-вече висококачествени снегоходки.

Цена към момента на прегледа: 239 лв