Зимни обувки за трекинг

Дамски ботуши до глезена от черен набук

Обичате ли удобните и вечни обувки? Предпочитате ли качествени обувки? Искате ли да направите себе си щастлив? Не сте толкова богати, че да можете да си купувате евтини неща? Търсите ли подходящи обувки, които ще ви правят компания в продължение на много години? Тогава буквално ще останете във възторг от този модел. Camper Brutus trek Michelin в черно са просто перфектните обувки за комфорт и дискомфорт. Благодарение на черния си дизайн те се съчетават с почти всичко.

Цена към момента на прегледа: 308 лв

Детски зимни ботуши за трекинг на открито ALPINE PRO MIRELO с камуфлажна шарка

Зимата е сезон, който може да бъде тежък за всички, особено за децата, които обичат да играят навън. С детските трекинг ботуши ALPINE PRO MIRELO обаче можете да гарантирате, че краката на вашите малки деца ще останат топли и сухи, докато се наслаждават на зимните забавления. Ботушите са изработени от висококачествен водоотблъскващ, ветроустойчив и здрав материал, който може да издържи и на най-суровите метеорологични условия.

Цена към момента на прегледа: 69,90 лв

Зимни планински обувки Adidas Terrex за момче

Когато зимните студове започнат да навлизат, е време да се уверите, че децата ви са подходящо оборудвани за зимата. Идеалният избор са момчешките Adidas зимни обувки Terrex. Тези обувки са не само стилни с отпечатано лого, но и невероятно издръжливи и практични. Ботушите са изработени от комбинация от материали, включително имитация на кожа, която е едновременно издръжлива и добре изглеждаща. Кръглият пръст осигурява пространство за движение и комфорт, а подсилената пета осигурява стабилност и опора.

Цена към момента на прегледа: 292,90 лв

Стилни мъжки зимни обувки Palladium

Ботушите до глезена Palladium Pampa Mono Metro са стилни, непреходни, висококачествени и изключително удобни. Обувки за модерния и практичен мъж. Мъжки ботуши до глезена в сиво с детайли в контрастни оранжево и синьо придават уникалност. Комфорт, гарантиран от изработката и качествените материали.

Цена към момента на прегледа: 116,60 лв

Мъжки ботуши с връзки в кафяво

Мъжките боти до глезена в кафяво с дантела отпред и страничен цип ще запазят краката ви сухи и топли. Стилните ботуши са удобни за крака и осигуряват комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Мъжки кожени aпрески SOREL Caribou Street

Винаги готов! Не позволявайте на първата слана или студеното време да ви изненадат. Носете качествени обувки, които ще поддържат краката ви топли и сухи. Тук има стилен дизайн, изработен от качествена кожа. Обувки за модерния мъж.

Цена към момента на прегледа: 383 лв

Водоустойчиви мъжки обувки до глезена Umbro

Мъжките ежедневни обувки Umbro Redhill High W Proof в популярния син цвят ще зарадват всеки модерен мъж. Качествените ботуши до глезена с непреходен дизайн не са само за един сезон. Обувките са много удобни, висококачествени и правят ходенето възможно най-удобно. Благодарение на прецизния дизайн и вътрешната изолация те ще запазят краката ви сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Качествени мъжки зимни обувки за по-взискателни преходи

Няма значение дали се разхождате из Атласките планини или в Националния парк Шумава. Пътуването винаги е приключение. С водоустойчива мембрана Climactive ботушите LD AYAMARA осигуряват перфектна стабилност и издръжливост. Подходящ дори за най-взискателните преходи.

Цена към момента на прегледа: 199 лв

Мъжки кожени ботуши за глезена Medicine

Обувки от колекцията Medicine. Модел, изработен в комбинация от естествена кожа и велур. Леко изолиран модел. Кръгъл, подсилен пръст, масивна пета. Профилирана подметка. Удобен интериор.

Цена към момента на прегледа: 128 лв

Зимни мъжки ботуши до глезена TIMBERLAND

Мъжките ботуши Timberland Herigage са предназначени за есенно-зимния сезон. А благодарение на непреходния и качествен дизайн те определено не са едносезонна афера. Стилните ботуши подчертават облеклото ви, затова се отличават с качество на изработката. Те поддържат краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 475 лв

Дамски зимни боти Timberland Euro Sprint Mid Hiker

Ботушите Timberland Euro Sprint Mid Hiker от първокласната серия Better Leather в цвят коняк и черно са модерни, непреходни, удобни и висококачествени. Те гарантират максимална удовлетвореност и издръжливост в продължение на няколко сезона. Ботушите на известната марка Timberland с типичното лого на дървото са ясен знак за качество.

Цена към момента на прегледа: 209 лв

Alpine Pro NONDALTON мъжки зимни ботуши за трекинг

В планината и на открито ще оцените особено високо мъжки зимни ботуши Nondalton. Солидният материал на обувката се допълва от мембраната PTX, която придава на продукта достатъчна лекота, но преди всичко дишане и водоустойчивост.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Мъжки кожени ботуши за глезена Nike

Джентълмени, посрещнете студените, неблагоприятни и зимни дни с правилния крак в удобни и качествени обувки. Ако харесвате непреходните елементи, тези обувки са очевиден избор за вас. Те ще обогатят гардероба ви с обувки и най-вече благодарение на тях ще се насладите на есенния и зимния сезон със стил и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 169 лв

Изолирани дамски ботуши Loap SEVILA

Дамски зимни ботуши LOAP SEVILA. Ботушите ще запазят краката ви топли и сухи. Подплатата от полар ще се погрижи за това. Подметката е изработена от термопластичен каучук. Модерните ботуши са с дантела отпред. Те предлагат комфорт.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Детски водоустойчиви зимни ботуши до глезена Reima

Детските зимни ботуши до глезена Reima са изработени от висококачествен, удобен и водоустойчив материал. Предната част на ботушите е на шнур. Ботушите до глезена в лилаво са модерни и вечни.

Цена към момента на прегледа: 156 лв