Зимни обувки и ботуши CCC

Зимните ботуши и ботуши на CCC са сред най-популярните, а също и най-достъпните. Всъщност CCC е добре позната верига магазини за обувки, разположени във всички региони. Зимните обувки на тази марка съответстват на най-новите тенденции и имат дълга традиция. Изборът на модели е наистина богат. Затова можете да изберете обувки, които са изключително женствени и елегантни, както и универсални и вечни. В CCC просто има подходяща обувка за всеки.

Зимните ботуши и ботуши CCC са изработени от естествени материали, изкуствена кожа или други текстилни материали. Разбира се, както и при другите обувки, естествената кожа издържа много по-дълго. Зимните обувки от синтетични материали обаче са малко по-евтини и се предлагат в различни модни варианти. В асортимента на марката ще откриете дамски, мъжки и детски зимни обувки с разнообразни кройки, форми и цветове.

Бели дамски ботуши Jenny Fairy с декоративни наслагвания

Чорапите на Джени Фея са перфектният моден аксесоар за галантните и смели бели жени. Бели като паднал сняг, с елегантност, на която би завидяла и ледената кралица, тези обувки не са за хора със слаби сърца. Те са обувният еквивалент на чаша шампанско – пенливи, елегантни и гарантирано ще повдигнат духа ви (или в този случай – ръста ви). Тези ботуши имат декоративни наслагвания, които крещят “забележете ме!” в стая, пълна с обикновени Джанки.

Цена към момента на прегледа: 129,99 лв

Мъжки ботуши до глезена на Wrangler

Джентълмени, харесвате ли вечните обувки? Търсите ли кожени обувки? Търсите ли подходящ модел за есенния сезон? Тогава този тип ботуши до глезена ще ви допадне. Ботушите до глезена от култовата, популярна и уважавана марка Wrangler ще зарадват всеки модерен и практичен мъж. Мъжките ботуши до глезена в земен цвят са изработени от естествена кожа.

Цена към момента на прегледа: 293 лв

Мъжки кожени боти Gino Rossi

Мъжките кожени ботуши до глезена на Gino Rossi са модерни, неподвластни на времето, висококачествени и много удобни. Ботушите с дантела в кафяво са подходящи за ежедневно носене или за по-официален тоалет.

Цена към момента на прегледа: 150 лв

Детски етски зимни обувки за момичета Sprandi Outdoor Performance

Обувките Sprandi Outdoor Performance предлагат удобно и безопасно ходене. Те са изработени от висококачествен, дишащ материал. Те са леки. Има светлоотразителни елементи за максимална безопасност на детето. Краищата са подплатени. Детската обувка приляга идеално на крака. Не причинява мехури.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Черни дамски ботуши Lasocki с височина до средата на прасеца

Искате ли ботуши, които ще ви служат дълго време и ще бъдат безупречни? Заложете на качеството в лицето на ботушите Lasocki, които се предлагат в два неутрални цвята – черно и кафяво. Тези високи ботуши до средата на прасеца обгръщат удобно краката ви и не стягат никъде.

Цена към момента на прегледа: 139 лв

Изолирани високи ботуши за момчета с велкро

Избирате ли детски обувки за зимата? Трябва ли да купите качествени обувки за момчета, подходящи за града и планината? Тогава ще оцените този модел. Те ще запазят краката на детето ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 74,99 лв

Дамски кожени дълги ботуши Lasocki

Ботушите Lasocki в бордо са стилни, непреходни и висококачествени. Те привличат вниманието от пръв поглед както с впечатляващия си цвят, така и с нетипичната форма на петата. Дамските кожени високи ботуши с контрастен ток в черно са много удобни за крака, благодарение на качеството на изработка и приятния материал.

Цена към момента на прегледа: 212 лв

Детски ботуши Nelli Blu от еко кожа

Детските зимни ботуши Nelli Blu в син цвят са изработени от висококачествени материали. Тя е от еко кожа. Те са с цип от вътрешната страна.

Цена към момента на прегледа: 72 лв