Зимни обувки и ботуши Deichmann

Зимните обувки Deichmann съчетават приемливо качество и добри цени. Благодарение на това всяка жена може да си позволи ботуши и други зимни обувки с модерен дизайн. Обувките, предлагани в Deichmann, винаги са в крак с времето и отразяват най-новите тенденции. Освен това марки като 5th Avenue, Bench, Tom Tailor, Catwalk или Graceland, която проектира обувки изключително за Deichmann, предлагат нови модели всеки сезон на безпрецедентни цени. Така че не е проблем да си купите няколко чифта обувки наведнъж и да ги съчетаете с актуалните си тоалети.

В Deichmann ще намерите зимни обувки в голямо разнообразие от стилове и дизайн. По този начин както любителите на ботуши на висок ток, така и жените, които предпочитат по-удобни ежедневни обувки, ще намерят нещо подходящо за себе си. Популярни са и т.нар. ролкови ботуши или ниски кожени ботуши с кръгъл връх и равна подметка. Повечето от зимните модели на Deichammn са изработени от синтетични материали, но винаги са обувки, които могат да се справят с тежките зимни условия.

Детски ботуши до глезена с велкро

Детски зимни ботуши до глезена CORTINA в тъмно синьо със закопчаване с велкро и мембрана TEX. Обувките с мембрана TEX поддържат оптимална среда за краката дори при лоши метеорологични условия. Функционалният мембранен слой е разположен под горната част и намалява проникването на вода във вътрешността на обувката.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Дамски дълги ботуши с нисък ток

Дамските високи ботуши GRACELAND във впечатляващ кафяв цвят на коняк ще ви впечатлят и ще са гаранция за комфорт и елегантност. Можете да използвате тези ботуши за всеки повод – за градски тоалет, за работа, за театър, за разходка и т.н. Изглеждат чудесно с панталони, проектирани отвътре, както и с къса или дълга пола, зимни шорти и др.

Цена към момента на прегледа: 98 лв