Зимни обувки Adidas

Зимните ботуши Adidas ще ви изненадат с високото си качество и достъпна цена. Те са изработени предимно от естествена кожа и са подплатени със синтетичен текстилен материал. Благодарение на това те осигуряват максимален комфорт и перфектен външен вид. Най-популярните мъжки зимни обувки Adidas несъмнено са така наречените кецове, които могат да бъдат както ниски, така и над глезена. За по-силните студове, разбира се, са по-подходящи високите маратонки Adidas, тъй като те са по-топли и могат да издържат на напора на вятъра и студа.

В дамските зимни обувки Adidas можете да срещнете както класически изолирани маратонки и ботуши до глезена, така и ботуши в спортен стил. От тях струи спорт, тъй като всички обувки Adidas са украсени с типичните три ивици. Затова не очаквайте елегантност. Но това, на което определено можете да разчитате, е перфектна изработка, издръжливост и дълготрайност. Можете да ги носите в продължение на няколко сезона.

Детски изолирани ботуши до глезена Adidas HOOPS MID

Ботуши обувки за свободното време на малките Adidas HOOPS MID 2.0 се отличават с контрастни цветове. Горната част от синтетична кожа със средна височина е украсена с три отличителни ивици отстрани. Широкото закопчаване с велкро е много практично за обуване и събуване.

Цена към момента на прегледа: 59,90 лв

Зимни планински обувки Adidas Terrex за момче

Когато зимните студове започнат да навлизат, е време да се уверите, че децата ви са подходящо оборудвани за зимата. Идеалният избор са момчешките Adidas зимни обувки Terrex. Тези обувки са не само стилни с отпечатано лого, но и невероятно издръжливи и практични. Ботушите са изработени от комбинация от материали, включително имитация на кожа, която е едновременно издръжлива и добре изглеждаща. Кръглият пръст осигурява пространство за движение и комфорт, а подсилената пета осигурява стабилност и опора.

Цена към момента на прегледа: 292,90 лв

Дамски сини обувки за открито Adidas Terrex Hyperhiker

Външната част на обувката е изработена от висококачествена и издръжлива материя, стелката и вътрешната част на обувката също са изработени от приятна материя. Подметката е подходяща за по-взискателни зимни условия, така че ще се чувствате сигурни и комфортно върху сняг и заледени повърхности.

Цена към момента на прегледа: 127 лв