Зимни обувки Columbia

Зимните ботуши Columbia са идеални за взискателни потребители, които обичат да се наслаждават на зимни забавления в снега. Но в същото време тези ботуши отразяват най-новите тенденции и градски стил, така че определено няма да се притеснявате в града. Трябва да оцените и детайлния дизайн, който върви ръка за ръка с комфорта и изключителното качество. Марката Columbia обръща внимание на всеки детайл и не се страхува да обогатява зимните си обувки с разнообразни функционални характеристики. Това прави ботушите подходящи за предизвикателни терени, сняг, студ и вятър.

В гамата от зимни обувки Columbia можете да намерите ботуши за цялото семейство. Повечето зимни ботуши Columbia са изработени от комбинация от естествена кожа, велур и синтетичен материал. Дамите ще оценят модерните, богато подплатени снегоходки и полуботи, които се обуват и имат външни хоризонтални шевове. Мъжете пък ще харесат зимните ботуши с дантели, които ги топлят до -32°C.

Модерни дамски aпрески, изработени от висококачествен материал

Най-добрите обувки за дискомфорт? Искате едновременно комфорт и стил? Най-качествените ботуши за планината и за бродене в сняг. В тези ботуши няма да ви е студено. Бъдете бяла кралица. Запазете краката си сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 159 лв