Зимни обувки Converse

Повечето хора асоциират обувките Converse с летни платнени обувки, които са дишащи и неподвластни на времето. Малцина обаче знаят, че известната марка Converse произвежда и водоустойчиви и изолирани обувки, подходящи за студеното зимно време. Маратонките Converse запазват типичната си форма, детайли и външен вид, заради които са толкова популярни и търсени.

За разлика от летните обувки обаче зимните обувки Converse най-често са изработени от водоустойчива кожа, подплата от полар и подплатена синтетична яка около глезена за по-голям комфорт при ходене. Това прави обувките напълно устойчиви на снеговалежи и запазва краката ви сухи и топли, дори когато навън започне да става студено. Единственият потенциален недостатък е сравнително плоската гумена подметка без по-груба шарка, която може да доведе до подхлъзване при заледени условия. Затова зимните ботуши Converse са най-подходящи за тичане по задачи в града, а не за дейности на открито.

Тъмнокафяви мъжки зимни маратонки Converse

Сиви зимни дни, когато градът е облян от студен вятър, а по улиците тихо пада сняг. Тъмнокафявите маратонки до глезена Converse All Star Berkshire се превръщат в надежден пътеводител за такива дни. Тези обувки носят нещо специално в себе си – не само комфорт и защита от лошото време, но и придават отличителен стил. Всяка крачка, която правите с тях, е като отражение на собствената ви история, смелост и уникалност. Таракетите са изработени от качествена кожа, което гарантира тяхната издръжливост, докато ви топлят. Вътрешната подплата е мека и топла на допир, идеална за студените зимни сутрини, когато искате да се чувствате удобно и топло.

Цена към момента на прегледа: 116 лв