Зимни обувки Keen

Зимните ботуши Keen са синоним на качествени обувки за всякакви метеорологични условия. Те не само предпазват краката на потребителя от замръзване, дъжд и вятър, но и осигуряват безпрецедентен комфорт при всяка стъпка и сигурно стъпване върху заледени повърхности. Всъщност зимните ботуши Keen са оборудвани с множество интересни технологии и специална зимна подметка с много дълбока шарка на протектора. Това прави тези ботуши подходящи както за градски, така и за зимни терени.

На всеки чифт зимни обувки Keen се отделя изключително внимание и грижа. Затова всички детайли са гениално изработени. Възрастни и деца могат да избират от широка гама. Повечето ботуши съчетават естествена кожа и текстилни материали, които са напълно устойчиви на влага и студ. Една от няколкото патентовани технологии, които се срещат в тези ботуши, е свързана именно с дишащата и водоустойчива мембрана Keen.dry. Това е уникално решение, тъй като използва въздушни канали, скрити в междинната подметка, за да се поддържа топлината на въздуха.

Дамски топли кожени ботуши за сняг за планината и града

Привърженик ли сте на зимата и обичате ли да се разхождате не само сред заснежените планински пейзажи? Имате нужда от наистина качествени обувки за зимата? Предпочитате ли качествени и непреходни обувки? Ако трябва да си вземете само едни и наистина висококачествени зимни обувки, то това определено са тези снегоходки.

Цена към момента на прегледа: 274 лв