Зимни обувки Nike

Зимните ботуши Nike ще ви спечелят с вечния си вид и първокласното си качество. Те са изработени предимно от естествена кожа с велур или гладко покритие, гумени подметки и текстилна подплата. Те запазват топлината дори при най-ниските температури и осигуряват максимален комфорт при всяка стъпка. Трябва да се подчертае и външният им вид, който е съобразен с последните модни тенденции. Дизайнът е доминиран от спортен стил, но в него ще откриете и нотка елегантност. Обувките Nike ще подчертаят перфектно зимното ви облекло, независимо дали предпочитате огромно яке или вечно палто.

Зимните ботуши Nike са особено популярни сред мъжете, защото съчетават практичност и стил. Най-често това са изолирани ботуши до глезена с връзки и типичната емблема на тръбата. Имат здрава подметка от висококачествена гума, която гарантира перфектно сцепление и абсорбиране на ударите при ходене. Затова те са идеални за носене през целия зимен сезон.

Мъжки кожени ботуши за глезена Nike

Джентълмени, посрещнете студените, неблагоприятни и зимни дни с правилния крак в удобни и качествени обувки. Ако харесвате непреходните елементи, тези обувки са очевиден избор за вас. Те ще обогатят гардероба ви с обувки и най-вече благодарение на тях ще се насладите на есенния и зимния сезон със стил и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 169 лв