Зимни обувки Sportisimo

Детски изолирани ботуши до глезена Adidas HOOPS MID

Ботуши обувки за свободното време на малките Adidas HOOPS MID 2.0 се отличават с контрастни цветове. Горната част от синтетична кожа със средна височина е украсена с три отличителни ивици отстрани. Широкото закопчаване с велкро е много практично за обуване и събуване.

Цена към момента на прегледа: 59,90 лв

Детски зимни ботуши за трекинг на открито ALPINE PRO MIRELO с камуфлажна шарка

Зимата е сезон, който може да бъде тежък за всички, особено за децата, които обичат да играят навън. С детските трекинг ботуши ALPINE PRO MIRELO обаче можете да гарантирате, че краката на вашите малки деца ще останат топли и сухи, докато се наслаждават на зимните забавления. Ботушите са изработени от висококачествен водоотблъскващ, ветроустойчив и здрав материал, който може да издържи и на най-суровите метеорологични условия.

Цена към момента на прегледа: 69,90 лв

Зимни планински обувки Adidas Terrex за момче

Когато зимните студове започнат да навлизат, е време да се уверите, че децата ви са подходящо оборудвани за зимата. Идеалният избор са момчешките Adidas зимни обувки Terrex. Тези обувки са не само стилни с отпечатано лого, но и невероятно издръжливи и практични. Ботушите са изработени от комбинация от материали, включително имитация на кожа, която е едновременно издръжлива и добре изглеждаща. Кръглият пръст осигурява пространство за движение и комфорт, а подсилената пета осигурява стабилност и опора.

Цена към момента на прегледа: 292,90 лв

Мъжки обувки от естествена кожа Skechers OAK CANYON

Необходими ли са ви обувки, подходящи за по-студената есен или по-меката зима? Предпочитате ли качеството? Избирате ли вечни обувки, които ще ви служат в продължение на много сезони? Тогава заложете на доказана класика и качество. Мъжките ботуши Skechers OAK CANYON в кафяв цвят са изработени от висококачествен, издръжлив и здрав материал.

Цена към момента на прегледа: 119,90 лв

Водоустойчиви мъжки обувки до глезена Umbro

Мъжките ежедневни обувки Umbro Redhill High W Proof в популярния син цвят ще зарадват всеки модерен мъж. Качествените ботуши до глезена с непреходен дизайн не са само за един сезон. Обувките са много удобни, висококачествени и правят ходенето възможно най-удобно. Благодарение на прецизния дизайн и вътрешната изолация те ще запазят краката ви сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Детски зимни ботуши изработени от издръжлив материал

Детските зимни ботуши Loap JIMMA са с горна част, изработена от висококачествен, здрав и издръжлив полиуретан. Благодарение на изолираната подплата от полар с изкуствена кожа на детето ще му бъде много топло в обувките. Подметката е изработена от Phylon – мек материал, който абсорбира всички удари.

Цена към момента на прегледа: 33,52 лв

Детски зимни маратонки Puma REBOUND STREET V2 FUR PS в черно и бяло

Стилните детски обувки Puma REBOUND STREET V2 FUR JR са изолирани маратонки за малчуганите и са вдъхновени от баскетболната среда. Здравата гумена подметка осигурява отлично сцепление, а горният материал осигурява комфорт около глезена.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Детски зимни апрески с весел принт

Детските зимни ботуши Warner Bros Chillin в цветовата комбинация от синьо, с бяло и черно привличат вниманието на детето от пръв поглед с щампата. Зимните детски ботуши с комикс принт на зимна тематика ще привлекат вниманието от пръв поглед. Ботуши, които детето ви ще хареса. Няма да ви е трудно да ги сложите.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Детски зимни обувки до глезена с водоустойчива мембрана

Детски ботуши до глезена на Willard CANADA с водоустойчива мембрана HYDROGUARD за защита на краката ви. За топлинния комфорт се грижат омекотяването и подплатата от микрофлийс. Пришитият език и закопчаването с велкро улесняват обуването. Ботушите са проектирани с водоустойчива мембрана, изолация и светлоотразителни елементи за безопасност.

Цена към момента на прегледа: 49 лв