Зимни работни обувки

Няма нищо по-лошо от измръзнали пръсти. Всеки, който работи навън през зимата, знае това много добре. Точно за това са предназначени зимните работни обувки, за да осигурят необходимата защита и топлинен комфорт за краката и глезените дори при тежки условия на труд. Зимните работни обувки, както и тези за всекидневието, се предлагат в различни дизайни и стилове. Така че можете да изберете подходящите за вас не само според външния им вид, но най-вече според това за какъв вид работа и условия са най-подходящи. Например високите зимни работни обувки, изработени от водоустойчив материал и с нехлъзгаща се гумена подметка, са най-подходящи за силен студ и сняг. Когато работите в студено хале или склад, със сигурност ще се радвате на изолирани, изцяло кожени ботуши.

Зимните работни обувки също трябва да отговарят на високи изисквания за безопасност. Затова не прибързвайте с избора си и вземете предвид всички обстоятелства, които могат да възникнат на работното място. Но определено не пренебрегвайте зимните работни обувки.

Кожени ботуши PALLADIUM PALLASHOCK HI SNK

Кожените ботуши се присъединяват към семейството на ретро линиите Pallashock Palladium с горна част от първокласна кожа нубук и много удобна междинна подметка с пчелна пита, която осигурява дишане и омекотяване. Емблематичното кръгло гумено лого на глезена и ципът от вътрешната страна превръщат тази вечна обувка със здрава подметка в стилна обувка.

Цена към момента на прегледа: 231 лв

Мъжки обувки от естествена кожа Skechers OAK CANYON

Необходими ли са ви обувки, подходящи за по-студената есен или по-меката зима? Предпочитате ли качеството? Избирате ли вечни обувки, които ще ви служат в продължение на много сезони? Тогава заложете на доказана класика и качество. Мъжките ботуши Skechers OAK CANYON в кафяв цвят са изработени от висококачествен, издръжлив и здрав материал.

Цена към момента на прегледа: 119,90 лв

Мъжки изолирани апрески MEINDL с връзки

Снежните обувки Meindl Luzern в кафяво са подходящи не само за планината, но и за града. В тези ботуши краката ви ще бъдат красиво топли и сухи. Ботуши, които ще се погрижат за вашия максимален комфорт, безопасно и удобно ходене. В тях можете да отидете в града, на екскурзия, поход, както и да се разходите из планинския пейзаж.

Цена към момента на прегледа: 326 лв

Мъжки зимни работнически кожени боти Soviet Islin

Оригиналният винтидж вид на обувката се осигурява от сложната артикулация на горната част, както и от по-тъмното тониране на пръстите и страните. Двойният шев е знак за фината ръчна работа. Цялостното впечатление е подчертано от оформената подметка в два цвята. Централната връзка се адаптира индивидуално към височината на стъпалото.

Мъжки кожени aпрески SOREL Caribou Street

Винаги готов! Не позволявайте на първата слана или студеното време да ви изненадат. Носете качествени обувки, които ще поддържат краката ви топли и сухи. Тук има стилен дизайн, изработен от качествена кожа. Обувки за модерния мъж.

Цена към момента на прегледа: 383 лв

Водоустойчиви мъжки обувки до глезена Umbro

Мъжките ежедневни обувки Umbro Redhill High W Proof в популярния син цвят ще зарадват всеки модерен мъж. Качествените ботуши до глезена с непреходен дизайн не са само за един сезон. Обувките са много удобни, висококачествени и правят ходенето възможно най-удобно. Благодарение на прецизния дизайн и вътрешната изолация те ще запазят краката ви сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Зимни мъжки ботуши до глезена TIMBERLAND

Мъжките ботуши Timberland Herigage са предназначени за есенно-зимния сезон. А благодарение на непреходния и качествен дизайн те определено не са едносезонна афера. Стилните ботуши подчертават облеклото ви, затова се отличават с качество на изработката. Те поддържат краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 475 лв

Дамски зимни боти Timberland Euro Sprint Mid Hiker

Ботушите Timberland Euro Sprint Mid Hiker от първокласната серия Better Leather в цвят коняк и черно са модерни, непреходни, удобни и висококачествени. Те гарантират максимална удовлетвореност и издръжливост в продължение на няколко сезона. Ботушите на известната марка Timberland с типичното лого на дървото са ясен знак за качество.

Цена към момента на прегледа: 209 лв

Модерни мъжки леко изолирани обувки Moon Boot

Колекцията Moon Boot ще зарадва всеки модерен и практичен мъж. Особено за тези, които не обичат да отделят време за избор на обувки и искат да имат гаранция, че ще получат зимни обувки за града и планината. Това е така, благодарение на покупката на този стилен чифт. Благодарение на вечния си външен вид, прецизната изработка и качествените материали мъжките зимни ботуши не са едносезонно явление.

Цена към момента на прегледа: 416 лв

Дамски ниски ботуши за сняг с топла кожа

Дамските ниски aпрески в красиви нюанси на синьото са модерни, неподвластни на времето и максимално удобни. Изолираните снегоходки са готини. Те ще запазят краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дамски черни боси aпрески Toms Black Quilted

Не обичате ли студа, когато денят е напълно развален от студа, който се опитва да стигне до краката ви? Тогава трябва внимателно да изберете такива зимни обувки, които ще ви позволят да преживеете мразовитата част от годината с най-голям комфорт и най-вече топлина.

Цена към момента на прегледа: 80 лв