Мъжки зимни боти

Дори мъжете заслужават качествени и удобни зимни обувки, които са проектирани според модните тенденции. За щастие днешната ера мисли и за мъжете и предлага разнообразие от мъжки обувки за всеки повод. Тези, които предпочитат по-небрежен стил, могат да изберат ботуши с дантела в тъмни нюанси или със смели щампи. От друга страна, тези, които предпочитат елегантността, могат да заложат на чифт полуботи с кожа, скрита вътре, в бежови тонове. За спортуващите господа категорията зимни обувки предлага висококачествени зимни ботуши в стил outdoor със здрави подметки.

Мъжките зимни обувки трябва да се избират внимателно и с внимание. За предпочитане е материалите да са водоустойчиви и устойчиви на атмосферни промени. Излишно е да споменаваме, че ботушите не трябва да са набити и трябва да са достатъчно гъвкави в областта на глезена, за да не затрудняват движението. При силни студове е най-добре да използвате изолирани ботуши с издръжлива подметка.

Мъжки ботуши до глезена на Wrangler

Джентълмени, харесвате ли вечните обувки? Търсите ли кожени обувки? Търсите ли подходящ модел за есенния сезон? Тогава този тип ботуши до глезена ще ви допадне. Ботушите до глезена от култовата, популярна и уважавана марка Wrangler ще зарадват всеки модерен и практичен мъж. Мъжките ботуши до глезена в земен цвят са изработени от естествена кожа.

Цена към момента на прегледа: 293 лв

Мъжки зимни апрески с шнурове MOON BOOT

Искате перфектните апрески за зимния сезон? Не търсете повече от мъжките зимни апрески с дантела MOON BOOT! Перфектна комбинация от стил и функционалност, тези ботуши са създадени, за да поддържат краката ви топли и удобни дори при най-ниските температури. С издръжлива и гъвкава кожена стелка тези ботуши осигуряват максимално омекотяване и гъвкавост за целодневен комфорт. Материалът се огъва под тежестта на краката ви, така че ходенето е лесна задача.

Цена към момента на прегледа: 372 лв

Мъжки обувки от естествена кожа Skechers OAK CANYON

Необходими ли са ви обувки, подходящи за по-студената есен или по-меката зима? Предпочитате ли качеството? Избирате ли вечни обувки, които ще ви служат в продължение на много сезони? Тогава заложете на доказана класика и качество. Мъжките ботуши Skechers OAK CANYON в кафяв цвят са изработени от висококачествен, издръжлив и здрав материал.

Цена към момента на прегледа: 119,90 лв

Мъжки изолирани апрески MEINDL с връзки

Снежните обувки Meindl Luzern в кафяво са подходящи не само за планината, но и за града. В тези ботуши краката ви ще бъдат красиво топли и сухи. Ботуши, които ще се погрижат за вашия максимален комфорт, безопасно и удобно ходене. В тях можете да отидете в града, на екскурзия, поход, както и да се разходите из планинския пейзаж.

Цена към момента на прегледа: 326 лв

Мъжки модерни кафяви зимни боти Loap

Ботушите Onics Loap ще запазят краката ви топли в студено и лошо време. Мъжките ботуши до глезена са предназначени за сезона есен/зима. Благодарение на качествената си изработка и вечния си вид, той не е въпрос само на един сезон. В този модел обувки краката ви ще бъдат не само топли, но и като в чехли.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Стилни мъжки зимни обувки Palladium

Ботушите до глезена Palladium Pampa Mono Metro са стилни, непреходни, висококачествени и изключително удобни. Обувки за модерния и практичен мъж. Мъжки ботуши до глезена в сиво с детайли в контрастни оранжево и синьо придават уникалност. Комфорт, гарантиран от изработката и качествените материали.

Цена към момента на прегледа: 116,60 лв

Мъжки кожени боти Gino Rossi

Мъжките кожени ботуши до глезена на Gino Rossi са модерни, неподвластни на времето, висококачествени и много удобни. Ботушите с дантела в кафяво са подходящи за ежедневно носене или за по-официален тоалет.

Цена към момента на прегледа: 150 лв

Мъжки кожени обувки Guess

Обувки от колекцията на Guess. Модел без подплата, изработен от естествена кожа. Мъжките стилни обувки в черно са с дантела отпред.

Цена към момента на прегледа: 383 лв

Мъжки зимни работнически кожени боти Soviet Islin

Оригиналният винтидж вид на обувката се осигурява от сложната артикулация на горната част, както и от по-тъмното тониране на пръстите и страните. Двойният шев е знак за фината ръчна работа. Цялостното впечатление е подчертано от оформената подметка в два цвята. Централната връзка се адаптира индивидуално към височината на стъпалото.

Мъжки ботуши с връзки в кафяво

Мъжките боти до глезена в кафяво с дантела отпред и страничен цип ще запазят краката ви сухи и топли. Стилните ботуши са удобни за крака и осигуряват комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Мъжки кожени aпрески SOREL Caribou Street

Винаги готов! Не позволявайте на първата слана или студеното време да ви изненадат. Носете качествени обувки, които ще поддържат краката ви топли и сухи. Тук има стилен дизайн, изработен от качествена кожа. Обувки за модерния мъж.

Цена към момента на прегледа: 383 лв

Водоустойчиви мъжки обувки до глезена Umbro

Мъжките ежедневни обувки Umbro Redhill High W Proof в популярния син цвят ще зарадват всеки модерен мъж. Качествените ботуши до глезена с непреходен дизайн не са само за един сезон. Обувките са много удобни, висококачествени и правят ходенето възможно най-удобно. Благодарение на прецизния дизайн и вътрешната изолация те ще запазят краката ви сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Качествени мъжки зимни обувки за по-взискателни преходи

Няма значение дали се разхождате из Атласките планини или в Националния парк Шумава. Пътуването винаги е приключение. С водоустойчива мембрана Climactive ботушите LD AYAMARA осигуряват перфектна стабилност и издръжливост. Подходящ дори за най-взискателните преходи.

Цена към момента на прегледа: 199 лв

Мъжки модерни ботуши до глезена с връзки

Мъжките боти до глезена Lonsdale в сив цвят предлагат максимален комфорт. Модерните мъжки ботуши в сив цвят са решението за обуване на връзки.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

Мъжки кожени ботуши за глезена Medicine

Обувки от колекцията Medicine. Модел, изработен в комбинация от естествена кожа и велур. Леко изолиран модел. Кръгъл, подсилен пръст, масивна пета. Профилирана подметка. Удобен интериор.

Цена към момента на прегледа: 128 лв

Зимни мъжки ботуши до глезена TIMBERLAND

Мъжките ботуши Timberland Herigage са предназначени за есенно-зимния сезон. А благодарение на непреходния и качествен дизайн те определено не са едносезонна афера. Стилните ботуши подчертават облеклото ви, затова се отличават с качество на изработката. Те поддържат краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 475 лв

Мъжки черни кожени зимни боти до глезена Gant Nobel II

Зимните ботуши до глезена имат интересен горен подгъв, който е проектиран със сгъваем дизайн, за да разкрие вътрешния топъл материал. Всичко изглежда с много вкус и въображение в същото време. Извивката е завършена с ефектни шипове.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Мъжки кожени ботуши до глезена Puma

Обувки Puma Smash V2 Mid L. Обувките Puma Smash v2 Mid L са изработени от качествена кожа, която осигурява максимален комфорт и поддръжка при носене. Чудесно за всеки ден.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Alpine Pro NONDALTON мъжки зимни ботуши за трекинг

В планината и на открито ще оцените особено високо мъжки зимни ботуши Nondalton. Солидният материал на обувката се допълва от мембраната PTX, която придава на продукта достатъчна лекота, но преди всичко дишане и водоустойчивост.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Модерни мъжки леко изолирани обувки Moon Boot

Колекцията Moon Boot ще зарадва всеки модерен и практичен мъж. Особено за тези, които не обичат да отделят време за избор на обувки и искат да имат гаранция, че ще получат зимни обувки за града и планината. Това е така, благодарение на покупката на този стилен чифт. Благодарение на вечния си външен вид, прецизната изработка и качествените материали мъжките зимни ботуши не са едносезонно явление.

Цена към момента на прегледа: 416 лв

Мъжки кожени ботуши за глезена Nike

Джентълмени, посрещнете студените, неблагоприятни и зимни дни с правилния крак в удобни и качествени обувки. Ако харесвате непреходните елементи, тези обувки са очевиден избор за вас. Те ще обогатят гардероба ви с обувки и най-вече благодарение на тях ще се насладите на есенния и зимния сезон със стил и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 169 лв

Луксозни мъжки кожени обувки Wojas

Обувки от колекцията Wojas. Изолиран модел, изработен от естествена кожа. Отпред с дантела и отстрани с цип. Те имат качествена гумена подметка и подсилена пета. Стилни ботуши до глезена с вечен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 247 лв

Качествени мъжки обувки MARTENS

Мъжките боти до глезена в черно са сигурен залог. Модерни и непреходни обувки за удобство и дискомфорт. Обувките от изкуствена кожа с дантела отпред ще оживят тоалета ви и ще ви осигурят удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 313 лв

Кожени мъжки стилни черни зимни боти

Кожените мъжки ботуши до глезена в неутрално черно са гаранция за вашето удовлетворение, гаранция за успех. Стилният мъжки ботуш до глезена се адаптира перфектно към крака ви благодарение на материала, който се отличава с функционални свойства. Те предлагат комфорт и удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 90 лв