Мъжки зимни ботуши продажба

Мъжки зимни апрески с шнурове MOON BOOT

Искате перфектните апрески за зимния сезон? Не търсете повече от мъжките зимни апрески с дантела MOON BOOT! Перфектна комбинация от стил и функционалност, тези ботуши са създадени, за да поддържат краката ви топли и удобни дори при най-ниските температури. С издръжлива и гъвкава кожена стелка тези ботуши осигуряват максимално омекотяване и гъвкавост за целодневен комфорт. Материалът се огъва под тежестта на краката ви, така че ходенето е лесна задача.

Цена към момента на прегледа: 372 лв

Мъжки обувки от естествена кожа Skechers OAK CANYON

Необходими ли са ви обувки, подходящи за по-студената есен или по-меката зима? Предпочитате ли качеството? Избирате ли вечни обувки, които ще ви служат в продължение на много сезони? Тогава заложете на доказана класика и качество. Мъжките ботуши Skechers OAK CANYON в кафяв цвят са изработени от висококачествен, издръжлив и здрав материал.

Цена към момента на прегледа: 119,90 лв

Мъжки изолирани апрески MEINDL с връзки

Снежните обувки Meindl Luzern в кафяво са подходящи не само за планината, но и за града. В тези ботуши краката ви ще бъдат красиво топли и сухи. Ботуши, които ще се погрижат за вашия максимален комфорт, безопасно и удобно ходене. В тях можете да отидете в града, на екскурзия, поход, както и да се разходите из планинския пейзаж.

Цена към момента на прегледа: 326 лв

Мъжки модерни кафяви зимни боти Loap

Ботушите Onics Loap ще запазят краката ви топли в студено и лошо време. Мъжките ботуши до глезена са предназначени за сезона есен/зима. Благодарение на качествената си изработка и вечния си вид, той не е въпрос само на един сезон. В този модел обувки краката ви ще бъдат не само топли, но и като в чехли.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Стилни мъжки зимни обувки Palladium

Ботушите до глезена Palladium Pampa Mono Metro са стилни, непреходни, висококачествени и изключително удобни. Обувки за модерния и практичен мъж. Мъжки ботуши до глезена в сиво с детайли в контрастни оранжево и синьо придават уникалност. Комфорт, гарантиран от изработката и качествените материали.

Цена към момента на прегледа: 116,60 лв

Мъжки кожени боти Gino Rossi

Мъжките кожени ботуши до глезена на Gino Rossi са модерни, неподвластни на времето, висококачествени и много удобни. Ботушите с дантела в кафяво са подходящи за ежедневно носене или за по-официален тоалет.

Цена към момента на прегледа: 150 лв

Мъжки зимни работнически кожени боти Soviet Islin

Оригиналният винтидж вид на обувката се осигурява от сложната артикулация на горната част, както и от по-тъмното тониране на пръстите и страните. Двойният шев е знак за фината ръчна работа. Цялостното впечатление е подчертано от оформената подметка в два цвята. Централната връзка се адаптира индивидуално към височината на стъпалото.

Мъжки ботуши с връзки в кафяво

Мъжките боти до глезена в кафяво с дантела отпред и страничен цип ще запазят краката ви сухи и топли. Стилните ботуши са удобни за крака и осигуряват комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Водоустойчиви мъжки обувки до глезена Umbro

Мъжките ежедневни обувки Umbro Redhill High W Proof в популярния син цвят ще зарадват всеки модерен мъж. Качествените ботуши до глезена с непреходен дизайн не са само за един сезон. Обувките са много удобни, висококачествени и правят ходенето възможно най-удобно. Благодарение на прецизния дизайн и вътрешната изолация те ще запазят краката ви сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Мъжки кожени ботуши за глезена Medicine

Обувки от колекцията Medicine. Модел, изработен в комбинация от естествена кожа и велур. Леко изолиран модел. Кръгъл, подсилен пръст, масивна пета. Профилирана подметка. Удобен интериор.

Цена към момента на прегледа: 128 лв

Мъжки черни кожени зимни боти до глезена Gant Nobel II

Зимните ботуши до глезена имат интересен горен подгъв, който е проектиран със сгъваем дизайн, за да разкрие вътрешния топъл материал. Всичко изглежда с много вкус и въображение в същото време. Извивката е завършена с ефектни шипове.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Alpine Pro NONDALTON мъжки зимни ботуши за трекинг

В планината и на открито ще оцените особено високо мъжки зимни ботуши Nondalton. Солидният материал на обувката се допълва от мембраната PTX, която придава на продукта достатъчна лекота, но преди всичко дишане и водоустойчивост.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Модерни мъжки леко изолирани обувки Moon Boot

Колекцията Moon Boot ще зарадва всеки модерен и практичен мъж. Особено за тези, които не обичат да отделят време за избор на обувки и искат да имат гаранция, че ще получат зимни обувки за града и планината. Това е така, благодарение на покупката на този стилен чифт. Благодарение на вечния си външен вид, прецизната изработка и качествените материали мъжките зимни ботуши не са едносезонно явление.

Цена към момента на прегледа: 416 лв

Мъжки кожени ботуши за глезена Nike

Джентълмени, посрещнете студените, неблагоприятни и зимни дни с правилния крак в удобни и качествени обувки. Ако харесвате непреходните елементи, тези обувки са очевиден избор за вас. Те ще обогатят гардероба ви с обувки и най-вече благодарение на тях ще се насладите на есенния и зимния сезон със стил и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 169 лв

Качествени мъжки обувки MARTENS

Мъжките боти до глезена в черно са сигурен залог. Модерни и непреходни обувки за удобство и дискомфорт. Обувките от изкуствена кожа с дантела отпред ще оживят тоалета ви и ще ви осигурят удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 313 лв

Кожени мъжки стилни черни зимни боти

Кожените мъжки ботуши до глезена в неутрално черно са гаранция за вашето удовлетворение, гаранция за успех. Стилният мъжки ботуш до глезена се адаптира перфектно към крака ви благодарение на материала, който се отличава с функционални свойства. Те предлагат комфорт и удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 90 лв