Мъжки зимни обувки Nike

Гамата на Nike е наистина широка и разнообразна. Затова със сигурност няма да е изненада за никого да открие огромен избор от мъжки зимни обувки, които не само ви топлят, но и разкрасяват иначе обикновеното облекло.

Мъжките зимни обувки Nike най-често имат здрава конструкция на глезена, което ги прави често търсени и като издръжливи работни обувки. Това се дължи главно на повдигнатата гумена подметка със стабилен протектор. Това гарантира максимален комфорт и безопасност дори в трудни условия и на всякакъв терен. Горната част на зимните обувки Nike може да бъде изработена от синтетична или естествена кожа. Но във всеки случай е водоустойчива и оборудвана с топла, но дишаща подплата. Не е нужно дори да се притеснявате, че ще се подхлъзнете, тъй като гумената подметка е с голямо сцепление.

Освен това мъжките зимни обувки Nike имат и релефно или ватирано лого отстрани на обувката, което я прави незабавно разпознаваема за всички. Примката на петата и големият език също са практични детайли, които улесняват обуването на обувките.

Мъжки кожени ботуши за глезена Nike

Джентълмени, посрещнете студените, неблагоприятни и зимни дни с правилния крак в удобни и качествени обувки. Ако харесвате непреходните елементи, тези обувки са очевиден избор за вас. Те ще обогатят гардероба ви с обувки и най-вече благодарение на тях ще се насладите на есенния и зимния сезон със стил и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 169 лв