Ниски дамски ботуши

Ниските дамски ботуши са много популярен вид обувки сред жените. Те са изключително универсални и непреходни, така че няма да се изгубят във всеки гардероб. Те могат да се използват както през есента, така и през зимата с всякакви тоалети. Въпреки това те са най-подходящи за носене през есента, когато снегът още не е паднал, тъй като ниските ботуши най-често стигат до глезените или до средата на прасеца. При силен сняг е по-добре да използвате снегоходки или високи до коленете ботуши.

Дамските ниски ботуши се предлагат в различни дизайни, цветове и материали. Сред най-женствените модели са ботушите с ток, които визуално издължават фигурата. Ако обаче не смеете да носите високи токчета, можете да изберете ботуши с клин или платформа, които също добавят няколко сантиметра. Можете да избирате между естествена и синтетична кожа. Синтетичните материали имат предимството на по-ниската цена, докато от естествената кожа може да се очаква по-дълъг живот.

Дамски удобни кожени полуботуши

Кожените ботуши с модерен, вечен и удобен дизайн са подходящи за по-широки прасци. Ботушите са с удобен нисък и широк ток. Затварянето е с практичен цип от цялата вътрешна страна.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Кожени боти Челси с метални капси

Обичаме ботушите до глезена в шикозен рок вид! Изработени са от естествена кожа. Вътрешен страничен цип тон върху тон. Фиксирана пета. Дървена пета. Метални капси в горната част. Обработете с хидроизолационен продукт преди първата употреба, повтаряйте редовно.

Цена към момента на прегледа: 203 лв

Модерни дамски aпрески, изработени от висококачествен материал

Най-добрите обувки за дискомфорт? Искате едновременно комфорт и стил? Най-качествените ботуши за планината и за бродене в сняг. В тези ботуши няма да ви е студено. Бъдете бяла кралица. Запазете краката си сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 159 лв

Дамски топли кожени ботуши за сняг за планината и града

Привърженик ли сте на зимата и обичате ли да се разхождате не само сред заснежените планински пейзажи? Имате нужда от наистина качествени обувки за зимата? Предпочитате ли качествени и непреходни обувки? Ако трябва да си вземете само едни и наистина висококачествени зимни обувки, то това определено са тези снегоходки.

Цена към момента на прегледа: 274 лв

Бежови ботуши с чорапи до глезена

Бежовите ботуши до глезена Clair в стил чорап са модерна част от гардероба ви с обувки, която ще оживи облеклото ви. Стилните ботуши предлагат удобна разходка и комфорт за краката ви.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Модерни ботуши до глезена LEVIA на платформа

Как не само да направите зимното, лошо и хладно време по-приятно, но и в същото време да запазите краката си в комфортна топлина? Посрещнете студените дни с удобни обувки с модерен и неподвластен на времето дизайн. С тези ботуши можете да обичате и зимата.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Изолирани дамски ботуши Loap SEVILA

Дамски зимни ботуши LOAP SEVILA. Ботушите ще запазят краката ви топли и сухи. Подплатата от полар ще се погрижи за това. Подметката е изработена от термопластичен каучук. Модерните ботуши са с дантела отпред. Те предлагат комфорт.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Дамски ниски ботуши за сняг с топла кожа

Дамските ниски aпрески в красиви нюанси на синьото са модерни, неподвластни на времето и максимално удобни. Изолираните снегоходки са готини. Те ще запазят краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 53 лв