Продажба на ботуши

Днес вече не е необходимо да се притеснявате, че нямате какво да облечете или че имате само един чифт зимни обувки. В магазините, дори и онлайн, много често можете да се натъкнете на различни промоции на отстъпки, при които ще бъдете изненадани от огромен избор и страхотни цени! Например, не е необичайно да намерите ботуши на разпродажба за малка част от първоначалната им цена. Просто не трябва да чакате твърде дълго по време на разпродажбите и да си купите ботуши, ако се интересувате от тях. В края на краищата в продажба се предлагат само ограничен брой модели и размери обувки.

Но независимо дали търсите екстравагантни ботуши или по-елегантни модели, колекцията за разпродажба няма да ви разочарова. Можете да намерите ботуши до глезена с кожа, стилни ботуши с ролки, високи ботуши и мускетарски ботуши. Най-непреходни и практични безспорно са ботушите в черно и кафяво и версията без токчета, която осигурява достатъчна стабилност върху лед и удобно ходене в снега.

Разпродажба на кафяви кожени ботуши Tamaris с връзки

Излезте със стил с вечните кафяви кожени ботуши с дантела на Tamaris, които се предлагат на разпродажба. Това не са просто обикновени обувки, а сарториално изявление, което никога няма да излезе от мода. Известни са със своята универсалност и с тях можете без усилие да преминете от ежедневието навън до бляскаво вечерно събитие. Наситеният кафяв нюанс придава на обувките изтънченост, а дизайнът с дантели внася нотка винтидж чар.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Дамски ботуши Kesi с модерен модел на ток

Не давайте шанс на зимата. Бъдете подготвени за непредсказуемото време. Не позволявайте на студа и лошото време да ви изненадат. Бъдете стилни в същото време. Ако обичате качествените и хубави обувки, то те не трябва да липсват в тоалета ви. Модерните дамски ботуши на бар Green Constancy от Kesi ще ви спечелят от пръв поглед, а и няма да избягате от вниманието в тях. Те ще акцентират върху отличителния ви стил.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Черни дамски ботуши Calvin Klein с декоративни катарами

Черните дамски ботуши Calvin Klein с декоративни катарами са просто перфектни. Тези ботуши са задължителна придобивка за всеки моден ентусиаст, който иска да направи смело изявление. Ботушите са от колекцията на Calvin Klein, която е известна със своето качество и елегантност. Моделът е изработен от естествена кожа, която му придава луксозен вид. Кръглият подсилен пръст придава издръжливост на ботушите, което ги прави идеални за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 196 лв

Високи черни дамски велурени ботуши над коляното SMALL SWAN SUEDE

Дами, ако искате да впечатлявате с обувките си, насочете погледа си към високите дамски черни велурени ботуши над коляното на SMALL SWAN SUEDE. Тези ботуши са олицетворение на стил и изтънченост, а елегантният им дизайн със сигурност ще ви обърне внимание. Материалът от велур е мек на допир и удобен за носене, което прави тези ботуши идеални за вечерно излизане в града или за ден в офиса.

Цена към момента на прегледа: 78,74 лв

Стилни високи ботуши Tamaris за широки телешки

Иновативните технологии Anti-Slide и Anti-Shokk гарантират пълен комфорт при ходене. Anti-Slide осигурява надеждна стабилност благодарение на противоплъзгащата се пета, докато Anti-Shokk се грижи за приятното омекотяване на стъпките благодарение на амортисьорите в петата.

Цена към момента на прегледа: 258 лв

Мъжки модерни кафяви зимни боти Loap

Ботушите Onics Loap ще запазят краката ви топли в студено и лошо време. Мъжките ботуши до глезена са предназначени за сезона есен/зима. Благодарение на качествената си изработка и вечния си вид, той не е въпрос само на един сезон. В този модел обувки краката ви ще бъдат не само топли, но и като в чехли.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Мъжки ботуши с връзки в кафяво

Мъжките боти до глезена в кафяво с дантела отпред и страничен цип ще запазят краката ви сухи и топли. Стилните ботуши са удобни за крака и осигуряват комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дамски бели ботуши над коляното

Луксозните секси високи дамски ботуши над коляното са изработени от висококачествена еко кожа. Имат по-къс страничен цип за по-удобно носене. Широкият нисък ток ще ви осигури удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Кожени ботуши с дантела Tamaris

Високите ботуши до коляното на Tamaris не само изглеждат модерни, но и са перфектно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Те са модерни, неподвластни на времето и много удобни.

Цена към момента на прегледа: 140 лв

Дамски високи ботуши Replay

Дамските високи ботуши Replay в черен цвят са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Закопчават се с практичен цип от вътрешната страна. Обувките са с перфорирана подметка и широк ток.

Цена към момента на прегледа: 164 лв

Answear Lab дамски дълги ботуши от имитация на крокодилска кожа

Ботушите от колекцията Answear Lab са стилни, непреходни и висококачествени. Високите ботуши в земни цветове са подходящи за всекидневно носене, но ще подчертаят очарованието и на по-официалния ви тоалет. Модел, подходящ за есенно-зимния сезон. Благодарение на качествените материали и изработка те не са едносезонна афера.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Мъжки кожени ботуши за глезена Medicine

Обувки от колекцията Medicine. Модел, изработен в комбинация от естествена кожа и велур. Леко изолиран модел. Кръгъл, подсилен пръст, масивна пета. Профилирана подметка. Удобен интериор.

Цена към момента на прегледа: 128 лв

Високи изолирани ботуши за жени

Класическите дамски изолирани ботуши на по-широк ток са модерно и непреходно дело. Те осигуряват по-голямо удобство при ходене. Те ще запазят краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Черни дамски ботуши Lasocki с височина до средата на прасеца

Искате ли ботуши, които ще ви служат дълго време и ще бъдат безупречни? Заложете на качеството в лицето на ботушите Lasocki, които се предлагат в два неутрални цвята – черно и кафяво. Тези високи ботуши до средата на прасеца обгръщат удобно краката ви и не стягат никъде.

Цена към момента на прегледа: 139 лв

Детски зимни апрески с весел принт

Детските зимни ботуши Warner Bros Chillin в цветовата комбинация от синьо, с бяло и черно привличат вниманието на детето от пръв поглед с щампата. Зимните детски ботуши с комикс принт на зимна тематика ще привлекат вниманието от пръв поглед. Ботуши, които детето ви ще хареса. Няма да ви е трудно да ги сложите.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Високи ботуши с подвижна метална катарама

Как да освежите зимното си облекло? Заложете на бялото. Уникален дизайн с подвижна отличителна метална катарама. Красиви високи ботуши, позволяващи две различни алтернативи. Благодарение на ниския ток те предлагат удобна разходка и същевременно са модерни

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Бежови кожени ботуши на платформа с връзки

Дамските високи ботуши Polanski с модерен дизайн осигуряват удобна разходка и подчертават облеклото ви. Високите ботуши с дантела в бежово са много удобни благодарение на материала. Стилните кожени ботуши ще оживят зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 249 лв

Бежови ботуши с чорапи до глезена

Бежовите ботуши до глезена Clair в стил чорап са модерна част от гардероба ви с обувки, която ще оживи облеклото ви. Стилните ботуши предлагат удобна разходка и комфорт за краката ви.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Модерни ботуши до глезена LEVIA на платформа

Как не само да направите зимното, лошо и хладно време по-приятно, но и в същото време да запазите краката си в комфортна топлина? Посрещнете студените дни с удобни обувки с модерен и неподвластен на времето дизайн. С тези ботуши можете да обичате и зимата.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Кафяви кожени зимни ботуши с висок ток

Кафяви дамски ботуши на колона на добра цена.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Качествени мъжки обувки MARTENS

Мъжките боти до глезена в черно са сигурен залог. Модерни и непреходни обувки за удобство и дискомфорт. Обувките от изкуствена кожа с дантела отпред ще оживят тоалета ви и ще ви осигурят удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 313 лв

Кожени мъжки стилни черни зимни боти

Кожените мъжки ботуши до глезена в неутрално черно са гаранция за вашето удовлетворение, гаранция за успех. Стилният мъжки ботуш до глезена се адаптира перфектно към крака ви благодарение на материала, който се отличава с функционални свойства. Те предлагат комфорт и удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 90 лв