Продажба на дамски зимни обувки

По време на разпродажбите винаги можете да намерите красиви артикули на страхотни цени. Но трябва само да се уверите, че не се колебаете и не се ангажирате с бърза покупка. По време на разпродажбите обувките обикновено се предлагат само в няколко бройки и размери. Но ако решите да изберете дамски зимни ботуши на разпродажба, със сигурност няма да съжалявате. Не само ще спестите пари, но и ще можете да се наслаждавате на евтини и качествени обувки, които ще ви радват също толкова дълго, колкото и обувките от нова колекция, закупени на пълна цена.

Истината обаче е, че по време на разпродажбите обикновено се разпродават обувки от предишни сезони и по-стари модни линии. Но ако изберете вечната класика, включително черни или кафяви дамски зимни ботуши, няма да сгрешите. Такива обувки се носят всяка година. Ниските дамски ботуши без ток или с леко повдигнат ток са сигурен залог. Ниските ботуши осигуряват отличен комфорт за целодневно носене и осигуряват по-добра стабилност в лед и сняг.

Разпродажба на кафяви кожени ботуши Tamaris с връзки

Излезте със стил с вечните кафяви кожени ботуши с дантела на Tamaris, които се предлагат на разпродажба. Това не са просто обикновени обувки, а сарториално изявление, което никога няма да излезе от мода. Известни са със своята универсалност и с тях можете без усилие да преминете от ежедневието навън до бляскаво вечерно събитие. Наситеният кафяв нюанс придава на обувките изтънченост, а дизайнът с дантели внася нотка винтидж чар.

Цена към момента на прегледа: 132 лв

Дамски ботуши Kesi с модерен модел на ток

Не давайте шанс на зимата. Бъдете подготвени за непредсказуемото време. Не позволявайте на студа и лошото време да ви изненадат. Бъдете стилни в същото време. Ако обичате качествените и хубави обувки, то те не трябва да липсват в тоалета ви. Модерните дамски ботуши на бар Green Constancy от Kesi ще ви спечелят от пръв поглед, а и няма да избягате от вниманието в тях. Те ще акцентират върху отличителния ви стил.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Черни дамски ботуши Calvin Klein с декоративни катарами

Черните дамски ботуши Calvin Klein с декоративни катарами са просто перфектни. Тези ботуши са задължителна придобивка за всеки моден ентусиаст, който иска да направи смело изявление. Ботушите са от колекцията на Calvin Klein, която е известна със своето качество и елегантност. Моделът е изработен от естествена кожа, която му придава луксозен вид. Кръглият подсилен пръст придава издръжливост на ботушите, което ги прави идеални за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 196 лв

Високи черни дамски велурени ботуши над коляното SMALL SWAN SUEDE

Дами, ако искате да впечатлявате с обувките си, насочете погледа си към високите дамски черни велурени ботуши над коляното на SMALL SWAN SUEDE. Тези ботуши са олицетворение на стил и изтънченост, а елегантният им дизайн със сигурност ще ви обърне внимание. Материалът от велур е мек на допир и удобен за носене, което прави тези ботуши идеални за вечерно излизане в града или за ден в офиса.

Цена към момента на прегледа: 78,74 лв

Стилни високи ботуши Tamaris за широки телешки

Иновативните технологии Anti-Slide и Anti-Shokk гарантират пълен комфорт при ходене. Anti-Slide осигурява надеждна стабилност благодарение на противоплъзгащата се пета, докато Anti-Shokk се грижи за приятното омекотяване на стъпките благодарение на амортисьорите в петата.

Цена към момента на прегледа: 258 лв

Дамски високи черни ботуши с подвижен джоб

Модните ботуши с джоб в черно са изработени от висококачествен, приятен, издръжлив и лесен за поддръжка материал. Той е комбинация от екокожа и текстилен материал. Ботушите са предназначени за есенно-зимния сезон. Въпреки това, благодарение на непреходния външен вид и качествения дизайн, те не са въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Луксозни изолирани дамски апрески

Дамските високи апрески Holse Wmn Snow Boot Wp 39Q4996 Nero U901 на CMP се отличават с качествена изработка. Благодарение на стилния си и непреходен дизайн, те не са само едносезонна атракция. Ботушите ще запазят краката ви топли и сухи както в планината, така и в града.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Дамски бели ботуши над коляното

Луксозните секси високи дамски ботуши над коляното са изработени от висококачествена еко кожа. Имат по-къс страничен цип за по-удобно носене. Широкият нисък ток ще ви осигури удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Кожени ботуши с дантела Tamaris

Високите ботуши до коляното на Tamaris не само изглеждат модерни, но и са перфектно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Те са модерни, неподвластни на времето и много удобни.

Цена към момента на прегледа: 140 лв

Answear Lab дамски дълги ботуши от имитация на крокодилска кожа

Ботушите от колекцията Answear Lab са стилни, непреходни и висококачествени. Високите ботуши в земни цветове са подходящи за всекидневно носене, но ще подчертаят очарованието и на по-официалния ви тоалет. Модел, подходящ за есенно-зимния сезон. Благодарение на качествените материали и изработка те не са едносезонна афера.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Високи изолирани ботуши за жени

Класическите дамски изолирани ботуши на по-широк ток са модерно и непреходно дело. Те осигуряват по-голямо удобство при ходене. Те ще запазят краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Черни дамски ботуши Lasocki с височина до средата на прасеца

Искате ли ботуши, които ще ви служат дълго време и ще бъдат безупречни? Заложете на качеството в лицето на ботушите Lasocki, които се предлагат в два неутрални цвята – черно и кафяво. Тези високи ботуши до средата на прасеца обгръщат удобно краката ви и не стягат никъде.

Цена към момента на прегледа: 139 лв

Дамски сиви ботуши до глезена с кожа

Дамските ботуши RIEKER с вътрешна изолация са подходящи както за града, така и за планината. Модерните ниски дамски ботуши със сива кожа ще запазят краката ви сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Модерни дамски aпрески, изработени от висококачествен материал

Най-добрите обувки за дискомфорт? Искате едновременно комфорт и стил? Най-качествените ботуши за планината и за бродене в сняг. В тези ботуши няма да ви е студено. Бъдете бяла кралица. Запазете краката си сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 159 лв

Високи ботуши с подвижна метална катарама

Как да освежите зимното си облекло? Заложете на бялото. Уникален дизайн с подвижна отличителна метална катарама. Красиви високи ботуши, позволяващи две различни алтернативи. Благодарение на ниския ток те предлагат удобна разходка и същевременно са модерни

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Дамски водоустойчиви апрески Comfort Rossignol

Как да отидете в планината със стил? Как да се наслаждавате на комфортна разходка в снега? Как да запазите краката си топли и сухи дори в мразовито време? За това можете да разчитате изцяло на тези луксозни дамски апрески. Апрески Rossignol Apres-Ski в бяло ще подчертаят стилното ви зимно облекло в планината и в града. Те буквално ще разкрасят облеклото ви. Дамските апрески, които завладяват с модерния си и непреходен дизайн, се отличават с качеството на материалите и изработката си.

Цена към момента на прегледа: 245 лв

Дамски топли кожени ботуши за сняг за планината и града

Привърженик ли сте на зимата и обичате ли да се разхождате не само сред заснежените планински пейзажи? Имате нужда от наистина качествени обувки за зимата? Предпочитате ли качествени и непреходни обувки? Ако трябва да си вземете само едни и наистина висококачествени зимни обувки, то това определено са тези снегоходки.

Цена към момента на прегледа: 274 лв

Бежови кожени ботуши на платформа с връзки

Дамските високи ботуши Polanski с модерен дизайн осигуряват удобна разходка и подчертават облеклото ви. Високите ботуши с дантела в бежово са много удобни благодарение на материала. Стилните кожени ботуши ще оживят зимния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 249 лв

Бежови ботуши с чорапи до глезена

Бежовите ботуши до глезена Clair в стил чорап са модерна част от гардероба ви с обувки, която ще оживи облеклото ви. Стилните ботуши предлагат удобна разходка и комфорт за краката ви.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Модерни ботуши до глезена LEVIA на платформа

Как не само да направите зимното, лошо и хладно време по-приятно, но и в същото време да запазите краката си в комфортна топлина? Посрещнете студените дни с удобни обувки с модерен и неподвластен на времето дизайн. С тези ботуши можете да обичате и зимата.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Кафяви кожени зимни ботуши с висок ток

Кафяви дамски ботуши на колона на добра цена.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Модерни и непреходни aпрески Tommy Hilfiger

Как да направите неприятния зимен сезон по-приятен? Как да бъдете стилни дори в мразовито време? Как да се наслаждавате на комфортно ходене по леко заледени повърхности? Как да поддържате краката си топли и сухи дори през зимата? Просто си вземете тези красиви и най-вече висококачествени снегоходки.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Дамски високи ботуши със сребристо-сив дизайн

Дамските високи ботуши блестят с дизайн. Модерни обувки, които ще подчертаят зимното ви облекло. Ботушите на по-нисък и по-широк ток осигуряват максимален комфорт и в същото време са много елегантни. Закопчаването е със страничен цип. Предната част е украсена с катарама и метални шипове.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Дамски черни боси aпрески Toms Black Quilted

Не обичате ли студа, когато денят е напълно развален от студа, който се опитва да стигне до краката ви? Тогава трябва внимателно да изберете такива зимни обувки, които ще ви позволят да преживеете мразовитата част от годината с най-голям комфорт и най-вече топлина.

Цена към момента на прегледа: 80 лв