Разпродажба на зимни обувки и ботуши

Детски изолирани ботуши до глезена Adidas HOOPS MID

Ботуши обувки за свободното време на малките Adidas HOOPS MID 2.0 се отличават с контрастни цветове. Горната част от синтетична кожа със средна височина е украсена с три отличителни ивици отстрани. Широкото закопчаване с велкро е много практично за обуване и събуване.

Цена към момента на прегледа: 59,90 лв

Дамски ботуши Kesi с модерен модел на ток

Не давайте шанс на зимата. Бъдете подготвени за непредсказуемото време. Не позволявайте на студа и лошото време да ви изненадат. Бъдете стилни в същото време. Ако обичате качествените и хубави обувки, то те не трябва да липсват в тоалета ви. Модерните дамски ботуши на бар Green Constancy от Kesi ще ви спечелят от пръв поглед, а и няма да избягате от вниманието в тях. Те ще акцентират върху отличителния ви стил.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Черни дамски ботуши Calvin Klein с декоративни катарами

Черните дамски ботуши Calvin Klein с декоративни катарами са просто перфектни. Тези ботуши са задължителна придобивка за всеки моден ентусиаст, който иска да направи смело изявление. Ботушите са от колекцията на Calvin Klein, която е известна със своето качество и елегантност. Моделът е изработен от естествена кожа, която му придава луксозен вид. Кръглият подсилен пръст придава издръжливост на ботушите, което ги прави идеални за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 196 лв

Високи черни дамски велурени ботуши над коляното SMALL SWAN SUEDE

Дами, ако искате да впечатлявате с обувките си, насочете погледа си към високите дамски черни велурени ботуши над коляното на SMALL SWAN SUEDE. Тези ботуши са олицетворение на стил и изтънченост, а елегантният им дизайн със сигурност ще ви обърне внимание. Материалът от велур е мек на допир и удобен за носене, което прави тези ботуши идеални за вечерно излизане в града или за ден в офиса.

Цена към момента на прегледа: 78,74 лв

Сребърни детски зимни апрески Kesi Scooby

В сърцето на зимата, когато снежинките танцуват в балет от студ и мраз, нуждата от топлина се превръща във въпрос на ВСИЧКО. Влезте в сребърните детски зимни апрески Kesi Scooby, пазители на нежните крачета от ледения вятър. Те не са просто обувки, те са щит, крепост срещу хапещия студ. Подплатени са с дебела, плюшена екокожа, която обгръща малките крачета в пашкул от топлина и комфорт. Те шепнат за защита и безопасност, обещавайки да предпазят от суровите зимни условия.

Цена към момента на прегледа: 30,59 лв

Мъжки обувки от естествена кожа Skechers OAK CANYON

Необходими ли са ви обувки, подходящи за по-студената есен или по-меката зима? Предпочитате ли качеството? Избирате ли вечни обувки, които ще ви служат в продължение на много сезони? Тогава заложете на доказана класика и качество. Мъжките ботуши Skechers OAK CANYON в кафяв цвят са изработени от висококачествен, издръжлив и здрав материал.

Цена към момента на прегледа: 119,90 лв

Стилни високи ботуши Tamaris за широки телешки

Иновативните технологии Anti-Slide и Anti-Shokk гарантират пълен комфорт при ходене. Anti-Slide осигурява надеждна стабилност благодарение на противоплъзгащата се пета, докато Anti-Shokk се грижи за приятното омекотяване на стъпките благодарение на амортисьорите в петата.

Цена към момента на прегледа: 258 лв

Мъжки изолирани апрески MEINDL с връзки

Снежните обувки Meindl Luzern в кафяво са подходящи не само за планината, но и за града. В тези ботуши краката ви ще бъдат красиво топли и сухи. Ботуши, които ще се погрижат за вашия максимален комфорт, безопасно и удобно ходене. В тях можете да отидете в града, на екскурзия, поход, както и да се разходите из планинския пейзаж.

Цена към момента на прегледа: 326 лв

Мъжки модерни кафяви зимни боти Loap

Ботушите Onics Loap ще запазят краката ви топли в студено и лошо време. Мъжките ботуши до глезена са предназначени за сезона есен/зима. Благодарение на качествената си изработка и вечния си вид, той не е въпрос само на един сезон. В този модел обувки краката ви ще бъдат не само топли, но и като в чехли.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Стилни мъжки зимни обувки Palladium

Ботушите до глезена Palladium Pampa Mono Metro са стилни, непреходни, висококачествени и изключително удобни. Обувки за модерния и практичен мъж. Мъжки ботуши до глезена в сиво с детайли в контрастни оранжево и синьо придават уникалност. Комфорт, гарантиран от изработката и качествените материали.

Цена към момента на прегледа: 116,60 лв

Мъжки кожени боти Gino Rossi

Мъжките кожени ботуши до глезена на Gino Rossi са модерни, неподвластни на времето, висококачествени и много удобни. Ботушите с дантела в кафяво са подходящи за ежедневно носене или за по-официален тоалет.

Цена към момента на прегледа: 150 лв

Дамски високи черни ботуши с подвижен джоб

Модните ботуши с джоб в черно са изработени от висококачествен, приятен, издръжлив и лесен за поддръжка материал. Той е комбинация от екокожа и текстилен материал. Ботушите са предназначени за есенно-зимния сезон. Въпреки това, благодарение на непреходния външен вид и качествения дизайн, те не са въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Луксозни изолирани дамски апрески

Дамските високи апрески Holse Wmn Snow Boot Wp 39Q4996 Nero U901 на CMP се отличават с качествена изработка. Благодарение на стилния си и непреходен дизайн, те не са само едносезонна атракция. Ботушите ще запазят краката ви топли и сухи както в планината, така и в града.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Луксозни гумени ботуши Karl Lagerfeld

Дамските ботуши на Karl Lagerfeld са модерни, неподвластни на времето и изключително удобни. Те се отличават със своята изработка, дизайн и качество на материалите. Ботушите в черно са оживени от принт под формата на надпис отстрани в контрастно бяло. зимните ботуши до средата на прасеца се обуват с приплъзване.

Цена към момента на прегледа: 375 лв

Мъжки ботуши с връзки в кафяво

Мъжките боти до глезена в кафяво с дантела отпред и страничен цип ще запазят краката ви сухи и топли. Стилните ботуши са удобни за крака и осигуряват комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дамски бели ботуши над коляното

Луксозните секси високи дамски ботуши над коляното са изработени от висококачествена еко кожа. Имат по-къс страничен цип за по-удобно носене. Широкият нисък ток ще ви осигури удобна разходка.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Кожени ботуши с дантела Tamaris

Високите ботуши до коляното на Tamaris не само изглеждат модерни, но и са перфектно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Те са модерни, неподвластни на времето и много удобни.

Цена към момента на прегледа: 140 лв

Дамски високи ботуши Replay

Дамските високи ботуши Replay в черен цвят са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Закопчават се с практичен цип от вътрешната страна. Обувките са с перфорирана подметка и широк ток.

Цена към момента на прегледа: 164 лв

Водоустойчиви мъжки обувки до глезена Umbro

Мъжките ежедневни обувки Umbro Redhill High W Proof в популярния син цвят ще зарадват всеки модерен мъж. Качествените ботуши до глезена с непреходен дизайн не са само за един сезон. Обувките са много удобни, висококачествени и правят ходенето възможно най-удобно. Благодарение на прецизния дизайн и вътрешната изолация те ще запазят краката ви сухи и топли.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Зимни обувки GROOVY за момчета със закопчаване с велкро

Обувките Groovy са изработени от висококачествена естествена кожа, която се адаптира към движенията и не се притиска никъде. Удължената подбедрица спомага за задържане на глезена в оста на движение. висока подметката изолира перфектно крака от студената земя и абсорбира резките удари, но е достатъчно гъвкава, за да не пречи на естественото движение на крака.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Answear Lab дамски дълги ботуши от имитация на крокодилска кожа

Ботушите от колекцията Answear Lab са стилни, непреходни и висококачествени. Високите ботуши в земни цветове са подходящи за всекидневно носене, но ще подчертаят очарованието и на по-официалния ви тоалет. Модел, подходящ за есенно-зимния сезон. Благодарение на качествените материали и изработка те не са едносезонна афера.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Мъжки модерни ботуши до глезена с връзки

Мъжките боти до глезена Lonsdale в сив цвят предлагат максимален комфорт. Модерните мъжки ботуши в сив цвят са решението за обуване на връзки.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

Детски aпрески Big Star с принт

Детските aпрески Big Star привличат погледите с атрактивния си дизайн. Снегоходките с принт на звезди ще спечелят вниманието на всеки каприз.

Цена към момента на прегледа: 72,24 лв

Мъжки кожени ботуши за глезена Medicine

Обувки от колекцията Medicine. Модел, изработен в комбинация от естествена кожа и велур. Леко изолиран модел. Кръгъл, подсилен пръст, масивна пета. Профилирана подметка. Удобен интериор.

Цена към момента на прегледа: 128 лв

1 2