Черни зимни обувки и ботуши

Търсите ли зимни обувки, които да подхождат на всеки тоалет? Тогава определено трябва да имате зимни ботуши или ботуши в черно. Черното е най-неутралният и универсален от всички цветове, така че може да се комбинира с всичко много лесно. Поради тази причина поне един чифт черни зимни ботуши трябва да бъде основен елемент в гардероба с обувки както на мъжете, така и на жените.

Черните ботуши са класика, която никога не остарява. Предлагат се в къси и над коляното варианти, така че можете да изберете най-подходящите за вас. Могат да бъдат украсени с кристали, отличителни катарами, кожа, лепенки, шнурове или интересни перфорации. Със сигурност ще намерите подходящия за вас. Високите черни ботуши на ток или платформа са изключително женствени. Но ако предпочитате ниски ботуши, можете да изберете симпатични черни ботуши с ролки.

Накратко, черните зимни ботуши ще намерят своите фаворити във всяка възрастова група, както сред възрастните, така и сред малките деца.

Детски изолирани ботуши до глезена Adidas HOOPS MID

Ботуши обувки за свободното време на малките Adidas HOOPS MID 2.0 се отличават с контрастни цветове. Горната част от синтетична кожа със средна височина е украсена с три отличителни ивици отстрани. Широкото закопчаване с велкро е много практично за обуване и събуване.

Цена към момента на прегледа: 59,90 лв

Детски апрески Bartek изработени от висококачествен материал

Децата растат като вода, затова не е изненада, че краката на вашето мъниче отново са пораснали и трябва да се сдобиете с нови ботуши за зимата. Грижите ли се за качеството? Харесвате ли вечния дизайн? Искате ли стилни обувки и в същото време да сте сигурни, че краката на детето ви ще са на топло? Детските апрески на Bartek впечатляват от пръв поглед с модерния си дизайн. Те ще акцентират върху стилното облекло. Отличават се с непреходния си дизайн и качествените си материали.

Цена към момента на прегледа: 139 лв

Дамски ботуши до глезена от черен набук

Обичате ли удобните и вечни обувки? Предпочитате ли качествени обувки? Искате ли да направите себе си щастлив? Не сте толкова богати, че да можете да си купувате евтини неща? Търсите ли подходящи обувки, които ще ви правят компания в продължение на много години? Тогава буквално ще останете във възторг от този модел. Camper Brutus trek Michelin в черно са просто перфектните обувки за комфорт и дискомфорт. Благодарение на черния си дизайн те се съчетават с почти всичко.

Цена към момента на прегледа: 308 лв

Детски зимни ботуши за трекинг на открито ALPINE PRO MIRELO с камуфлажна шарка

Зимата е сезон, който може да бъде тежък за всички, особено за децата, които обичат да играят навън. С детските трекинг ботуши ALPINE PRO MIRELO обаче можете да гарантирате, че краката на вашите малки деца ще останат топли и сухи, докато се наслаждават на зимните забавления. Ботушите са изработени от висококачествен водоотблъскващ, ветроустойчив и здрав материал, който може да издържи и на най-суровите метеорологични условия.

Цена към момента на прегледа: 69,90 лв

Дамски удобни кожени полуботуши

Кожените ботуши с модерен, вечен и удобен дизайн са подходящи за по-широки прасци. Ботушите са с удобен нисък и широк ток. Затварянето е с практичен цип от цялата вътрешна страна.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Черни дамски ботуши Calvin Klein с декоративни катарами

Черните дамски ботуши Calvin Klein с декоративни катарами са просто перфектни. Тези ботуши са задължителна придобивка за всеки моден ентусиаст, който иска да направи смело изявление. Ботушите са от колекцията на Calvin Klein, която е известна със своето качество и елегантност. Моделът е изработен от естествена кожа, която му придава луксозен вид. Кръглият подсилен пръст придава издръжливост на ботушите, което ги прави идеални за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 196 лв

Високи черни дамски велурени ботуши над коляното SMALL SWAN SUEDE

Дами, ако искате да впечатлявате с обувките си, насочете погледа си към високите дамски черни велурени ботуши над коляното на SMALL SWAN SUEDE. Тези ботуши са олицетворение на стил и изтънченост, а елегантният им дизайн със сигурност ще ви обърне внимание. Материалът от велур е мек на допир и удобен за носене, което прави тези ботуши идеални за вечерно излизане в града или за ден в офиса.

Цена към момента на прегледа: 78,74 лв

Зимни планински обувки Adidas Terrex за момче

Когато зимните студове започнат да навлизат, е време да се уверите, че децата ви са подходящо оборудвани за зимата. Идеалният избор са момчешките Adidas зимни обувки Terrex. Тези обувки са не само стилни с отпечатано лого, но и невероятно издръжливи и практични. Ботушите са изработени от комбинация от материали, включително имитация на кожа, която е едновременно издръжлива и добре изглеждаща. Кръглият пръст осигурява пространство за движение и комфорт, а подсилената пета осигурява стабилност и опора.

Цена към момента на прегледа: 292,90 лв

Мъжки обувки от естествена кожа Skechers OAK CANYON

Необходими ли са ви обувки, подходящи за по-студената есен или по-меката зима? Предпочитате ли качеството? Избирате ли вечни обувки, които ще ви служат в продължение на много сезони? Тогава заложете на доказана класика и качество. Мъжките ботуши Skechers OAK CANYON в кафяв цвят са изработени от висококачествен, издръжлив и здрав материал.

Цена към момента на прегледа: 119,90 лв

Удобни и вечни черни дамски ботуши

Дамските ботуши с модерен и непреходен дизайн са изработени от висококачествен материал. Ботушите под коляното в неутрално черно на нисък ток предлагат максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Стилни черни ботуши над коляното от изкуствен велур

Дамските високи ботуши над коляното с модерни ресни са стилни, непреходни и много удобни. Това се дължи на перфорираната подметка и ниския широк ток.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Кожени боти Челси с метални капси

Обичаме ботушите до глезена в шикозен рок вид! Изработени са от естествена кожа. Вътрешен страничен цип тон върху тон. Фиксирана пета. Дървена пета. Метални капси в горната част. Обработете с хидроизолационен продукт преди първата употреба, повтаряйте редовно.

Цена към момента на прегледа: 203 лв

Дамски високи черни ботуши с подвижен джоб

Модните ботуши с джоб в черно са изработени от висококачествен, приятен, издръжлив и лесен за поддръжка материал. Той е комбинация от екокожа и текстилен материал. Ботушите са предназначени за есенно-зимния сезон. Въпреки това, благодарение на непреходния външен вид и качествения дизайн, те не са въпрос само на един сезон.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Мъжки кожени обувки Guess

Обувки от колекцията на Guess. Модел без подплата, изработен от естествена кожа. Мъжките стилни обувки в черно са с дантела отпред.

Цена към момента на прегледа: 383 лв

Луксозни изолирани дамски апрески

Дамските високи апрески Holse Wmn Snow Boot Wp 39Q4996 Nero U901 на CMP се отличават с качествена изработка. Благодарение на стилния си и непреходен дизайн, те не са само едносезонна атракция. Ботушите ще запазят краката ви топли и сухи както в планината, така и в града.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Луксозни гумени ботуши Karl Lagerfeld

Дамските ботуши на Karl Lagerfeld са модерни, неподвластни на времето и изключително удобни. Те се отличават със своята изработка, дизайн и качество на материалите. Ботушите в черно са оживени от принт под формата на надпис отстрани в контрастно бяло. зимните ботуши до средата на прасеца се обуват с приплъзване.

Цена към момента на прегледа: 375 лв

Дамски ботуши R. Polanski с оригинален дизайн

Как да оцелеете по-добре в студеното зимно време, дори на открито? Благодарение на тези ботуши ще обикнете зимата. Не вярвате? Преценете сами. Те очароват от пръв поглед и ви подтикват към разходки и зимни пътувания. Освен това те ще направят пътуването ви до работа по-приятно.

Цена към момента на прегледа: 313 лв

Кожени високи ботуши Tamaris

Ако трябва да инвестирате само в един чифт ботуши, то това определено са те. Ботушите с вечен и удобен дизайн са гаранция за вашето удовлетворение. Един вечен модел, който няма да изгуби нищо от качеството, външния си вид или формата си дори след години.

Цена към момента на прегледа: 343 лв

Дамски високи ботуши Replay

Дамските високи ботуши Replay в черен цвят са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Закопчават се с практичен цип от вътрешната страна. Обувките са с перфорирана подметка и широк ток.

Цена към момента на прегледа: 164 лв

Кожени ботуши Tamaris с удобен дизайн

Ботуши на Tamaris не само изглеждат шик, те също така са прецизно изработени. Горната част на обувките е от кожа, която се поддържа лесно. Обувките с блоков ток са идеалният избор, ако не искате да се отказвате от стила или комфорта. Широката пета осигурява перфектна стабилност, така че не е нужно да се притеснявате, че ще се спънете или ще получите крампа на крака, защото петата е твърде ниска.

Цена към момента на прегледа: 285 лв

Детски aпрески Big Star с принт

Детските aпрески Big Star привличат погледите с атрактивния си дизайн. Снегоходките с принт на звезди ще спечелят вниманието на всеки каприз.

Цена към момента на прегледа: 72,24 лв

Дамски обувки с връзки на по-висока платформа

За момичета и жени, които харесват оригинални модели. Дори през зимния сезон можете да бъдете модерни. Насладете се на зимата с качествени обувки. Бъдете със зимни дрехи. Този модел е неустоим. С тях ще блеснете дори в мрачното зимно време.

Цена към момента на прегледа: 191 лв

Мъжки кожени ботуши за глезена Medicine

Обувки от колекцията Medicine. Модел, изработен в комбинация от естествена кожа и велур. Леко изолиран модел. Кръгъл, подсилен пръст, масивна пета. Профилирана подметка. Удобен интериор.

Цена към момента на прегледа: 128 лв

Високи изолирани ботуши за жени

Класическите дамски изолирани ботуши на по-широк ток са модерно и непреходно дело. Те осигуряват по-голямо удобство при ходене. Те ще запазят краката ви топли и сухи.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

1 2