Мъжки зимни апрески с шнурове MOON BOOT

Мъжки зимни апрески с шнурове MOON BOOT
Мъжки зимни снегоходки, изработени от издръжлива еластична кожа
Мъжки зимни снегоходки, изработени от издръжлива еластична кожа
Мъжки зимни апрески изработени от издръжлива еластична кожа
Мъжки зимни апрески изработени от издръжлива еластична кожа
Издръжлива и здрава подметка за апрески
Издръжлива и здрава подметка за апрески

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Удобство
Външен вид
Материал
Топлина
Цена
Рейтинг: 8.2/10

Искате перфектните апрески за зимния сезон? Не търсете повече от мъжките зимни апрески с дантела MOON BOOT! Перфектна комбинация от стил и функционалност, тези ботуши са създадени, за да поддържат краката ви топли и удобни дори при най-ниските температури. С издръжлива и гъвкава кожена стелка тези ботуши осигуряват максимално омекотяване и гъвкавост за целодневен комфорт. Материалът се огъва под тежестта на краката ви, така че ходенето е лесна задача.

Подметката на тези апрески е идеална дори за най-взискателните задачи. Независимо дали почиствате снега или се провирате през заледен терен, тези обувки могат да се справят с всичко. Здравата подметка е изработена от издръжлив материал, който може да издържи и на най-суровите зимни условия. С тези здрави снегоходки на краката си няма да се притеснявате за подхлъзване и спъване.

Издръжливият материал, който е използван при изработката на снегоходките, отлично предпазва от студа. Еластичната и мека горна част ще ви осигури усещане за комфорт и пълна свобода на движенията. За изработката на горната част на снегоходките е използвана естествена велурена кожа, която благодарение на меките си и деликатни свойства ще осигури максимален комфорт на краката дори при най-ниските температури. Ботушите до глезена с еластичен елемент имат още едно неоспоримо предимство освен стилната визия – те се обуват много лесно и бързо, защото са обувки с приплъзване.

Тези ботуши са не само функционални, но и с удобна вътрешна част, която ще ви накара никога да не искате да ги събуете. Подплатата е изработена от дишащ материал, който позволява правилна циркулация на въздуха, така че краката ви ще останат сухи и удобни през целия ден. С тези мъжки зимни ботуши за сняг MOON BOOT с дантела ще бъдете готови да поемете всяко зимно приключение със стил и комфорт.

Материал

  • Горна част: естествена кожа - велур, плат. Подметка: Качествен синтетичен материал. Стелка: Кожа. Вътрешност: Текстил

Цена към момента на прегледа: 372 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Мъжки зимни апрески с шнурове MOON BOOT.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

по същия начин: || || || || ||

Избор на обувки по характеристики... тук

« Предишна Сребърни детски зимни апрески Kesi Scooby

Сребърни детски зимни апрески Kesi Scooby

» Следващия Дамски апрески с платформа и кожа

Дамски апрески с платформа и кожа