Черни дамски ботуши с връзки на масивна платформа

Черни дамски ботуши с връзки на масивна платформа
Черни-ботуши-с-дантела-и-кръгли-пръсти
Черни-ботуши-с-дантела-и-кръгли-пръсти
Ботуши-с-дантела-на-висока-фиксирана-платформаБотуши-с-дантела-на-висока-фиксирана-платформа
Ботуши-с-дантела-на-висока-фиксирана-платформаБотуши-с-дантела-на-висока-фиксирана-платформа
Черни ботуши с връзки от изкуствена кожа
Черни ботуши с връзки от изкуствена кожа

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Удобство
Външен вид
Материал
Топлина
Цена
Рейтинг: 7.8/10

Черни дамски ботуши с дантела на голяма платформа от Pull & Bear – това е артикул, който заслужава внимание. Когато ги обуете, сякаш пристъпвате в нов ден с обещанието, че ще се справите с всичко с лекота и комфорт. Всяка стъпка в тях се усеща твърда и сигурна, точно като решимостта ви да посрещнете студените зимни дни. В тези ботуши има нещо уютно, като да се увиете в меко одеяло край камината. И все пак те не забравят стила и очарованието си. Шнуровката отпред е не само функционална, но и естетична. Това е детайл, който придава на обувките отличителен характер, подобно на стара книжарница, която е пълна с истории. Независимо дали сте излезли на разходка в заснежения град или на поход сред природата, тези ботуши ще ви държат на краката си. Тяхната дебела платформа ще ви предпази от студа на земята и ще ви даде усещане за сигурност, сякаш се прибирате вкъщи след дълъг ден и знаете, че там ви чакат топлина и спокойствие.

Ботушите имат горна част, изработена от качествен материал, който може да издържи дори на най-лошото време. Въпреки това те остават удобни, меки на допир, сякаш докосвате повърхността на прясно паднал сняг, който още не е утъпкан. Вътрешната подплата е уютна и ще ви държи топло дори в най-студените зимни сутрини. Тази комбинация ги превръща в чудесен спътник за всекидневно носене, когато не се налага да се притеснявате за някакви неблагоприятни метеорологични условия.

А когато погледнете здравата им подметка, ще усетите силата и увереността във всяка стъпка. Подметката е проектирана да се справя с трудни терени, така че дори калта или ледът не са пречка. Тези обувки са като приятел, който ви придружава на всяка крачка, подкрепя ви, когато имате нужда, и същевременно ви оставя да вървите по своя път. И това е, което обичаме в тях – те са тук, за да направят живота ви по-комфортен, с увереността и спокойствието, които носят. Когато ги назовете, ще почувствате, че те са с вас във всеки един момент. Независимо дали отивате на работа, на кафе с приятели или просто се разхождате по улиците на града, където всичко изглежда някак по-близко и по-приятелско. Ботушите Pull & Bear ще ви отведат там, където ви тегли сърцето, а вие ще се чувствате удобно, свободно и сигурно, сякаш сте у дома си. А това е чувство, което всички заслужаваме – да имаме нещо, което да ни държи и да ни дава увереност на всяка крачка по пътя през живота.

Материал

  • Горен материал: Полиуретан - PUR (рециклиран). Подплата и стелка: Полиестер - PES. Подметка: Пластмаса

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Черни дамски ботуши с връзки на масивна платформа.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

по същия начин: || || || || || ||

Избор на обувки по характеристики... тук

« Предишна Модерни мъжки ботуши до глезена Mustang

Модерни мъжки ботуши до глезена Mustang

» Следващия Дамски ботуши Answear Lab под коляното от еко кожа

Дамски ботуши Answear Lab под коляното от еко кожа